Vijf ontmoetingen in de hemel
Vijf ontmoetingen in de hemel

Vijf ontmoetingen in de hemel

Is er leven na de dood? Wanneer Eddie op 83-jarige leeftijd komt te overlijden, wordt hij wakker in de hemel. Hier ontmoet hij vijf mensen die van invloed zijn geweest op zijn aardse leven...

Auteur

Mitch Albom

Spreker

Marc Peter van der Maas

Vertaler

Ellis Post Uiterweer

Speelduur

5 uur 10 min

€ 6,99

Beschrijving

Is er leven na de dood? Wanneer Eddie op 83-jarige leeftijd komt te overlijden, wordt hij wakker in de hemel. Hier ontmoet hij vijf mensen die van invloed zijn geweest op zijn aardse leven. Samen bespreken ze Eddie’s leven: De waardevolle momenten uit zijn jeugd, zijn militaire dienst en de laatste levensjaren komen voorbij. Pas nu hij in de hemel is, komt hij er langzamerhand achter waarom hij op deze aardbol is verschenen. Wat was de zin van zijn bestaan?

Lees het in de inspirerende New York Times bestseller ‘Vijf ontmoetingen in de hemel’ en ontdek de betekenis van het leven en de dood. Wereldwijd zijn er meer dan tien miljoen exemplaren verkocht en de verfilmde versie van het boek verscheen in 2004 op de Amerikaanse tv met bijna 19 miljoen kijkers.Mitch Albom (1958) is de Amerikaanse schrijver van de New York Times-bestseller ‘Mijn dinsdagen met Morrie’, dat wereldwijd meer dan veertien miljoen keer verkocht werd. Onder leiding van niemand minder dan Oprah Winfrey werd de roman verfilmd en ontving het vier Emmy Awards. In zijn romans schrijft Albom op inspirerende en waardige wijze over de dood en over de zin van het bestaan, waar zijn debuut ‘Vijf ontmoetingen in de hemel’, met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, een prachtig voorbeeld van is. Ook werd de verfilmde versie een echte kijkcijferhit op de Amerikaanse televisie met bijna 19 miljoen kijkers. In totaal zijn er meer dan 39 miljoen van zijn boeken verkocht in 42 verschillende talen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

16 augustus 2021

ISBN

9788726840070

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 10 min

Bestandsgrootte

220 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mitch Albom Bekijk alles

Nog een laatste dag

Nog een laatste dag

Mitch Albom

€ 7,99
De klokkenmaker

De klokkenmaker

Mitch Albom

€ 9,99
Telefoon vanuit de hemel
€ 12,99

Meer spreker Marc Peter van der Maas Bekijk alles

FC Barcelona - Het imperium
€ 14,99
Langs de Transsiberië Express
€ 5,99
Regiment des doods

Regiment des doods

Sven Hassel

€ 5,99
Vuur en staal

Vuur en staal

Sven Hassel

€ 7,99