Ravenburcht

Ravenburcht

Als Kaat hoort dat ze haar zomervakantie op de paardenstoeterij van haar oom en tante door moet brengen, is ze daar niet blij mee...

Auteur

Ina de Man

Spreker

Laetitia Vandueren

Speelduur

5 uur 28 min

€ 6,99

Beschrijving

Als Kaat hoort dat ze haar zomervakantie op de paardenstoeterij van haar oom en tante door moet brengen, is ze daar niet blij mee. Veel liever was ze met haar ouders meegegaan op hun expeditie naar het Midden-Oosten. Maar als ze voor het eerst de spookachtige burcht ziet die vlakbij de boerderij ligt, wordt ze nieuwsgierig. Als ze met haar nichtje Eva niet ver van de burcht het lichaam van een jonge man ontdekt en een geheim document over de burcht vindt, weet Kaat dat haar vakantie avontuurlijker zal worden dan verwacht.

Kaat en Eva gaan op onderzoek uit. Wat huist er in de geheimzinnige burcht, waarvan alleen de toren nog intact is? Een spook, of is er meer aan de hand? Al snel beseffen de meisjes dat ze in een gevaarlijke situatie zijn beland. Alleen vindingrijkheid en koelbloedigheid kan hen hieruit redden. Lukt het hen het geheim van de burcht te ontsluieren?Ina De Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.

Met Ravenburcht levert ze haar eerste jeugdthriller af. Het oorspronkelijke verhaal ontstond 25 jaar geleden en streed mee voor de "Boekenuil", een literatuurprijs voor eerstelingen. Onlangs kreeg het een make over en werd aangepast aan de huidige tijdsgeest.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

23 september 2021

ISBN

9788726999563

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 28 min

Bestandsgrootte

229 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Ina de Man Bekijk alles

Vlaams Drakenbloed
5.0

Drakenbloed

Ina de Man

€ 9,99
Cappuccino en Cupcakes
€ 12,95
Vlaams Wolvenhart

Wolvenhart

Ina de Man

€ 6,99

Meer spreker Laetitia Vandueren Bekijk alles

Vlaams Drakenbloed
5.0

Drakenbloed

Ina de Man

€ 9,99
Vlaams Coup de foudre

Coup de foudre

Eline De Schepper

€ 14,99
Vlaams Wolvenhart

Wolvenhart

Ina de Man

€ 6,99