Wolvenhart

Wolvenhart

Kaat en Eva kijken uit naar een rustige vakantie, maar voor ze het weten belanden ze in en spannend en gevaarlijk avontuur...

Auteur

Ina de Man

Spreker

Laetitia Vandueren

Speelduur

6 uur 5 min

€ 6,99

Beschrijving

Kaat en Eva kijken uit naar een rustige vakantie, maar voor ze het weten belanden ze in en spannend en gevaarlijk avontuur. De inbraak in een oude kapel op de begraafplaats lijkt eerst het werk van vandalen, maar als ze een vreemd teken vinden blijkt er meer aan de hand.

Hun zoektocht naar antwoorden dompelt hen onder in de geschiedenis van Mechelen en van Margaretha van Oostenrijk. Wie is de geheimzinnige Wolvenhart en waar is de schat die in zijn graf moet liggen gebleven?

Hun zoektocht is niet zonder gevaar, maar de nichtjes zetten alles op alles om hun opdracht tot een goed einde te brengen.Ina De Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.

Met Ravenburcht levert ze haar eerste jeugdthriller af. Het oorspronkelijke verhaal ontstond 25 jaar geleden en streed mee voor de "Boekenuil", een literatuurprijs voor eerstelingen. Onlangs kreeg het een make over en werd aangepast aan de huidige tijdsgeest. Wolvenhart is het tweede deel in deze reeks.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

16 december 2021

ISBN

9788726999587

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 5 min

Bestandsgrootte

258 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Ina de Man Bekijk alles

Vlaams Drakenbloed
5.0

Drakenbloed

Ina de Man

€ 9,99
Cappuccino en Cupcakes
€ 12,95
Vlaams Ravenburcht

Ravenburcht

Ina de Man

€ 6,99

Meer spreker Laetitia Vandueren Bekijk alles

Vlaams Drakenbloed
5.0

Drakenbloed

Ina de Man

€ 9,99
Vlaams Coup de foudre

Coup de foudre

Eline De Schepper

€ 14,99
Vlaams Ravenburcht

Ravenburcht

Ina de Man

€ 6,99