Luistervoorbeeld

Wolvenhart

Auteur Ina de Man
Spreker Laetitia Vandueren
Speelduur 6u 5m 45s
€ 6,99

Beschrijving

Kaat en Eva kijken uit naar een rustige vakantie, maar voor ze het weten belanden ze in en spannend en gevaarlijk avontuur. De inbraak in een oude kapel op de begraafplaats lijkt eerst het werk van vandalen, maar als ze een vreemd teken vinden blijkt er meer aan de hand.

Hun zoektocht naar antwoorden dompelt hen onder in de geschiedenis van Mechelen en van Margaretha van Oostenrijk. Wie is de geheimzinnige Wolvenhart en waar is de schat die in zijn graf moet liggen gebleven?

Hun zoektocht is niet zonder gevaar, maar de nichtjes zetten alles op alles om hun opdracht tot een goed einde te brengen.Ina De Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.

Met Ravenburcht levert ze haar eerste jeugdthriller af. Het oorspronkelijke verhaal ontstond 25 jaar geleden en streed mee voor de "Boekenuil", een literatuurprijs voor eerstelingen. Onlangs kreeg het een make over en werd aangepast aan de huidige tijdsgeest. Wolvenhart is het tweede deel in deze reeks.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 16 december 2021
ISBN 9788726999587
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 5m 45s
Bestandsgrootte 258 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.