Dubbelspoor
Dubbelspoor

Dubbelspoor

Een aantal grote moordzaken rakelt herinneringen op bij advocaat Fred Benter en journalist Donald de Wacht aan hun tijd bij een kraakbeweging in de jaren tachtig. Topcrimineel Mischa Baarl wordt le...

Serie

Auteur

Jac. Toes

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

10 uur 36 min

€ 14,99

Beschrijving

Een aantal grote moordzaken rakelt herinneringen op bij advocaat Fred Benter en journalist Donald de Wacht aan hun tijd bij een kraakbeweging in de jaren tachtig.

Topcrimineel Mischa Baarl wordt levenloos aangetroffen in de lift van de Elevator-bar, en hoofdinspecteur Sidjon Kylow leidt het onderzoek naar deze brutale moord - en er volgen er meer. Terwijl Benter en de Wacht, met hun verleden van activisme en kraken, worden ondervraagd, ontvouwen zich complexe connecties tussen hen en de slachtoffers.

Het enige spoor leidt naar een vermeende mislukte kraak, waarbij ene Jacob Klinker betrokken was. Als Klinker ook op brute wijze wordt vermoord, proberen Benter en de Wacht de puzzelstukjes bij elkaar te brengen. Terwijl ze hun onderzoek voortzetten, ontdekken ze een schimmig verleden van een mislukte treinkaping in 1982...

'Dubbelspoor' werd genomineerd voor een Gouden Strop, de prijs voor het beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boek. Lees ook de twee andere delen in de thrillerserie: 'De afrekening' en 'Verraad'.

Benter & De Wacht

Na tien jaar afwezigheid liet de veelgeprezen thrillerauteur Jac. Toes zijn geliefde personage, de onvermoeibare advocaat Fred Benter, weer ten tonele verschijnen. Dit was het begin van de razendspannende thrillertrilogie Benter & De Wacht, bestaande uit de titels 'Dubbelspoor', 'De afrekening' en 'Verraad'.

Jac. Toes (1950) is een Nederlandse auteur en scenarioschrijver. Na een gevarieerde loopbaan als matroos en docent Nederlands, brak hij in 1993 door met zijn thrillerdebuut 'Dubbelspoor'. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder De Gouden Strop in 1998 voor 'Fotofinish'. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op misdaadliteratuur en filmscenario's.

' Ik heb alle drie de boeken in een ruk uitgelezen, zo boeiend. Deze boeken zijn een verslaving. Zonder dat je het in het begin merkt, wordt je op sleeptouw genomen door de schrijver, en ben je zelf ook ineens rechercheur bij de politie.' - Kampen via Bol.com

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

24 april 2024

ISBN

9788727161433

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 36 min

Bestandsgrootte

452 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jac. Toes Bekijk alles

De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
Fotofinish

Fotofinish

Jac. Toes

€ 9,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99
De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
Ziel van as en bloed 2

Ziel van as en bloed 2

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99
Ziel van as en bloed 1

Ziel van as en bloed 1

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99