Verraad
Verraad

Verraad

Advocaat Fred Benter en journalist Donald de Wacht zijn terug in het derde deel van de bloedstollende thrillertrilogie Benter & De Wacht. In dit deel volgen we hoe het duo in de meedogenloze wereld...

Serie

Auteur

Jac. Toes

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

8 uur 33 min

€ 12,99

Beschrijving

Advocaat Fred Benter en journalist Donald de Wacht zijn terug in het derde deel van de bloedstollende thrillertrilogie Benter & De Wacht. In dit deel volgen we hoe het duo in de meedogenloze wereld van de 'war on drugs' in Zuid-Amerika verzeild raakt.

Wanneer rioolwerkers het levenloze lichaam van een gewurgde prostituee ontdekken, begint rechercheur Yvon Matiber aan een spannend kat-en-muisspel. Ze neemt de leiding in het onderzoek, bijgestaan door de scherpzinnige Fred Benter. Hun zoektocht brengt hen gevaarlijk dicht bij de waarheid, maar dan komt er een onverwachte wending: de hogere autoriteiten bevelen Yvon om de zaak te laten rusten. Yvon weigert te gehoorzamen. In plaats daarvan gooit ze het over een andere boeg en schakelt de gedurfde journalist Donald de Wacht in om de zaak openbaar te maken.

Wat volgt is een explosieve reeks gebeurtenissen met onvoorspelbare consequenties. Yvon, Benter en De Wacht belanden in een angstaanjagende wereld vol geheimen en corruptie, diep in Zuid-Amerika. In deze meedogenloze omgeving is het haast onmogelijk om vriend van vijand te onderscheiden, en de grens tussen overleven en ondergang vervaagt met elke stap die ze zetten...

Lees ook de eerste twee delen in de misdaadserie: 'De afrekening' en 'Dubbelspoor'. Beide titels werden genomineerd voor een Gouden Strop, de prijs voor het beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boek.

Benter & De Wacht

Na tien jaar afwezigheid liet de veelgeprezen thrillerauteur Jac. Toes zijn geliefde personage, de onvermoeibare advocaat Fred Benter, weer ten tonele verschijnen. Dit was het begin van de razendspannende thrillertrilogie Benter & De Wacht, bestaande uit de titels 'Dubbelspoor', 'De afrekening' en 'Verraad'.

Jac. Toes (1950) is een Nederlandse auteur en scenarioschrijver. Na een gevarieerde loopbaan als matroos en docent Nederlands, brak hij in 1993 door met zijn thrillerdebuut 'Dubbelspoor'. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder De Gouden Strop in 1998 voor 'Fotofinish'. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op misdaadliteratuur en filmscenario's.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

24 juni 2024

ISBN

9788727161457

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 33 min

Bestandsgrootte

365 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jac. Toes Bekijk alles

Blind zicht

Blind zicht

Jac. Toes

€ 12,99
De vrije man

De vrije man

Jac. Toes

€ 12,99
De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
Dubbelspoor

Dubbelspoor

Jac. Toes

€ 14,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
€ 14,99
Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99
Ziel van as en bloed 2

Ziel van as en bloed 2

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99