Luistervoorbeeld

Sweet sixteen

SerieDe Zilveren Strop 2021 deel 4
Auteur Gillian King
Spreker Kevin Hassing
Speelduur 38m 23s
€ 2,99

Beschrijving

Hij wist altijd al dat hij anders was. Op het oog een goed opgevoede, welbespraakte en sportieve jongen uit het dorp. Populair. Intelligent. Maar vanbinnen voelde hij het kwaad in zich groeien. Hij wist zijn duistere verlangens jarenlang te onderdrukken. Tot hij haar zag. Het meisje met de rode rugtas. Zij was alles waar hij van gedroomd had. Een gezicht als een engel. Ze was het mooiste meisje dat hij ooit gezien had. Onschuldig en sexy tegelijk. Alles aan haar fascineerde hem. Hij wist in die paar seconden dat hij haar zag, dat zij degene was die hij moest kiezen.

De Zilveren Strop is een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, georganiseerd door Hebban en de Gouden Strop. Deze serie bestaat uit de top 5 van de 162 inzendingen. Één verhaal werd gediskwalificeerd, de overgebleven 161 verhalen werden beoordeeld door 55 voorselecteurs, samengesteld uit enthousiaste lezers en kenners van de spannende genres.

De eindjury bestond uit Corine Hartman (juryvoorzitter), Peter Römer, Isa Maron en Sander Verheijen (hoofdredacteur Hebban.nl).

Ontdek zelf de spannendste korte verhalen van 2021!

Gillian King werd vierde bij schrijfwedstrijd De Zilveren Strop 2021.

Juryrapport:
"Sterk begin! Karakter onbeschaamd en ondubbelzinnig neergezet. Goed opgeschreven, mooie spanning gebouwd."

Gillian King is de auteur van zeven romans. Haar zesde roman, 'Ik mis je', werd door Chicklit.nl verkozen tot Chicklit van het jaar (2019).

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 september 2021
ISBN 9788728019740
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 38m 23s
Bestandsgrootte 27 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Gillian King

Gillian King woont met haar man, dochter en zoon in Den Haag, waar al haar boeken zich grotendeels afspelen. Geloof me maar is haar debuutroman, dat met veel enthousiasme werd ontvangen.

Toon aanbod