Luistervoorbeeld

Niet kijken

SerieDe Zilveren Strop 2021 deel 3
Auteur Alexander Colin
Spreker Ad Knippels
Speelduur 55m 5s
€ 3,99

Beschrijving

Strafpleiter Lucas Dewal heeft het helemaal voor elkaar: een respectabele baan, een ijzersterke reputatie en een gelukkig gezin. Maar wanneer hij op een doordeweekse avond naar huis wil vertrekken, nog nagenietend van zijn laatste succes in de rechtbank, ontdekt hij dat zijn wagen spoorloos verdwenen is. In plaats daarvan treft hij een autosleutel aan die hem naar een verlaten voertuig leidt. In de koffer wacht een onheilspellend pakket dat alles ingrijpend zou kunnen veranderen. Maar Lucas’ opdracht is duidelijk: lever het pakket af op de aangegeven locatie, zónder het open te maken.

De inzet?

Zijn vrouw en dochter.

De Zilveren Strop is een schrijfwedstrijd voor spannende korte verhalen, georganiseerd door Hebban en de Gouden Strop. Deze serie bestaat uit de top 5 van de 162 inzendingen. Één verhaal werd gediskwalificeerd, de overgebleven 161 verhalen werden beoordeeld door 55 voorselecteurs, samengesteld uit enthousiaste lezers en kenners van de spannende genres.

De eindjury bestond uit Corine Hartman (juryvoorzitter), Peter Römer, Isa Maron en Sander Verheijen (hoofdredacteur Hebban.nl).

Ontdek zelf de spannendste korte verhalen van 2021!

Alexander Colin werd derde bij schrijfwedstrijd De Zilveren Strop 2021.

Juryrapport:
"Een goed geschreven verhaal met een duidelijke, spannende setting dat ook knap is opgebouwd voor optimale spanning. De onmacht van de hoofdpersoon is goed voelbaar."

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 september 2021
ISBN 9788728019757
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 55m 5s
Bestandsgrootte 40 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.