Het gele gevaar
Het gele gevaar

Het gele gevaar

“Tientallen miljoenen euro's verdwenen jaarlijks in een post die in geen boekhouding ter wereld voorkwam, met andere woorden, de wielerwereld was zo corrupt als een Midden-Amerikaanse bananenrepubl...

Auteur

Ep Meijer

Spreker

Hans Fieggen

Speelduur

2 uur 52 min

€ 7,99

Beschrijving

“Tientallen miljoenen euro's verdwenen jaarlijks in een post die in geen boekhouding ter wereld voorkwam, met andere woorden, de wielerwereld was zo corrupt als een Midden-Amerikaanse bananenrepubliek.” Maar wie is Stefan van Aert om anderen met de vinger te wijzen? Na zijn experimenten met doping in “De vlucht”, het eerste boek waarin Ep Meijer zijn antiheld opvoerde, had hij het wielrennen eigenlijk afgezworen – maar dan is daar de honderdste Tour de France. Is dat geen goede reden om nog één keer alles uit de kast te halen?

Meijer is dé schrijver voor fans van wielrennen. Hij ziet zowel de mooie als de smerige kanten van de sport, en met Stefan van Aert heeft hij de ideale figuur voor spannende boeken over mannen in spannende broekjes.

Ep Meijer (1959) studeerde Politicologie en Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen. Hij heeft gepubliceerd in Vrij Nederland, Elsevier, Trouw, NRC Handelsblad en andere Nederlandse nieuwsmedia. Daarnaast bracht hij een novelle en enkele thrillers uit. Zijn werk is getypeerd als “eerder Angelsaksisch dan Nederlands” en hij schrijft vaak over de zoektocht naar de zin van het bestaan. Ook beroemdheid is een onderwerp dat hem boeit.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 december 2021

ISBN

9788728041550

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 52 min

Bestandsgrootte

126 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Ep Meijer Bekijk alles

De vlucht

De vlucht

Ep Meijer

€ 9,99
Katja's plan

Katja's plan

Ep Meijer

€ 7,99

Meer spreker Hans Fieggen Bekijk alles

Een zwerver verliefd

Een zwerver verliefd

Arthur van Schendel

€ 5,99
Een zwerver verdwaald

Een zwerver verdwaald

Arthur van Schendel

€ 3,99
De moorden van Barkvik

De moorden van Barkvik

Ingvar Ambjørnsen

€ 9,99
De koffer

De koffer

Arno Ruitenbeek

€ 7,99