Luistervoorbeeld

Vrouwen die mannen geloven

Auteur Maria Genova
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 5u 18m 9s
€ 9,99

Beschrijving

Op het moment dat een vrouw alles lijkt te hebben dat haar gelukkig maakt, vraagt ze zich af of dat ook echt alles is. Ze realiseert zich dat ze haar idealen heeft ingeruild voor welvaart en materialisme en verlaat haar man om terug te gaan naar haar geboorteland Bulgarije. Daar ontdekt ze dat het luxe leven van de jetset in schril contrast staat tot de armoede van de gewone mens, die op straat op zoek moet naar eten en drinken. Haar zoektocht leidt haar verder via Bulgarije naar Rusland, Moskou, waar rijkdom hand in hand gepaard gaat met de maffia en criminaliteit. Als ze zelf onder controle van de maffia komt te staan, neemt haar leven een duistere wending en realiseert ze zich dat ze het belangrijkste in haar leven, de liefde, voor deze zoektocht op het spel heeft gezet.Maria Genova (Bulgarije, 1973) is journalist en auteur van de roman ´Communisme, sex en leugens´, over het leven van gewone mensen achter het IJzeren Gordijn, waarmee ze in 2007 debuteerde en De Looijerdebutantenprijs 2007 won. In haar boeken behandelt ze telkens weer spraakmakende onderwerpen en gaat ze in op de weerbarstige wereld van kindermishandeling, cyberpesten, mensenhandel, prostitutie en cybercriminaliteit in Nederland en Europa. Maria Genova is in 2014 uitgeroepen tot schrijfster van het jaar en is een veelgevraagd spreekster.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 april 2022
ISBN 9788728041710
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 18m 9s
Bestandsgrootte 223 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maria Genova

Maria Genova (1973) werd geboren in Bulgarije en groeide op in Plovdiv, de tweede stad van het land. Ze heeft daar haar gymnasiumopleiding voltooid. Op haar negentiende volgde ze haar vakantieliefde naar Nederland. Al na één jaar werkte ze als freelance journaliste voor het Noordhollands Dagblad. Na een paar honderd artikelen durfde ze zich voor de opleiding Journalistiek op te geven en binnen vier jaar studeerde ze af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg.

Maria Genova schreef onder meer Sexy selfies, over sexting en internetpesten en ook de bestseller Komt een vrouw bij de H@cker, over hackers en identiteitsfraude. Maria is één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy en cybercrime in Nederland.

Ze werkt voor verschillende kranten en tijdschriften. Haar hobby’s zijn sporten, dansen, schilderen, skiën en boeken lezen.

Toon aanbod