Luistervoorbeeld

Vrouwen te koop

Auteur Maria Genova
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 4u 41m 20s
€ 7,99

Beschrijving

In dit vervolg op ´Man is stoer, vrouw is hoer´, gaat auteur Maria Genova verder in op de realiteit van gedwongen prostitutie, stalking, eerwraak en misbruik door loverboys in Nederland. De ongelooflijke realiteit van vrouwenhandel in Nederland. We volgen Anna, die twaalf jaar getrouwd was met een loverboy en die nog steeds door hem lastig wordt gevallen vanuit de gevangenis. Samen belanden Anna en Marie in een wereld met machteloze politierechercheurs en hulpverleners, hoerenlopers en seksslavinnen. Een verhaal over moed, hoop en vriendschap.Maria Genova (Bulgarije, 1973) is journalist en auteur van de roman ´Communisme, sex en leugens´, over het leven van gewone mensen achter het IJzeren Gordijn, waarmee ze in 2007 debuteerde en De Looijerdebutantenprijs 2007 won. In haar boeken behandelt ze telkens weer spraakmakende onderwerpen en gaat ze in op de weerbarstige wereld van kindermishandeling, cyberpesten, mensenhandel, prostitutie en cybercriminaliteit in Nederland en Europa. Maria Genova is in 2014 uitgeroepen tot schrijfster van het jaar en is een veelgevraagd spreekster.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 12 mei 2022
ISBN 9788728041727
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 41m 20s
Bestandsgrootte 203 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maria Genova

Maria Genova (1973) werd geboren in Bulgarije en groeide op in Plovdiv, de tweede stad van het land. Ze heeft daar haar gymnasiumopleiding voltooid. Op haar negentiende volgde ze haar vakantieliefde naar Nederland. Al na één jaar werkte ze als freelance journaliste voor het Noordhollands Dagblad. Na een paar honderd artikelen durfde ze zich voor de opleiding Journalistiek op te geven en binnen vier jaar studeerde ze af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg.

Maria Genova schreef onder meer Sexy selfies, over sexting en internetpesten en ook de bestseller Komt een vrouw bij de H@cker, over hackers en identiteitsfraude. Maria is één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy en cybercrime in Nederland.

Ze werkt voor verschillende kranten en tijdschriften. Haar hobby’s zijn sporten, dansen, schilderen, skiën en boeken lezen.

Toon aanbod