Leven in een mindful universum
Leven in een mindful universum

Leven in een mindful universum

Hoe kan ons bewustzijn worden verklaard als het geen bijproduct is van het brein? Deze vraag stelde neurochirurg Eben Alexander zichzelf na zijn bijna-doodervaring...

Auteurs

Karen Newell, Eben Alexander

Spreker

Frank Rigter

Vertalers

Hennie Volkers, Marieke van Muijden

Speelduur

12 uur 39 min

€ 16,99

Beschrijving

Hoe kan ons bewustzijn worden verklaard als het geen bijproduct is van het brein? Deze vraag stelde neurochirurg Eben Alexander zichzelf na zijn bijna-doodervaring. In 2008 kreeg hij te maken met een ernstige hersenvliesontsteking waarna hij in coma raakte. Artsen en familieleden hadden zich al voorbereid op het ergste, maar Alexander werd na zeven dagen wakker en herstelde op wonderbaarlijke wijze. Terwijl hij in coma was, leerde hij belangrijke lessen over het universum en onvoorwaardelijke liefde. In het boek 'Leven in een mindful universum' onderzoeken Alexander en co-auteur Karen Newell verschillende technieken voor een diepere connectie met het bewustzijn en het zelfhelend vermogen van de mens. Een spiritueel boek met een wetenschappelijk randje.

Het leven van neurochirurg Eben Alexander veranderde in 2008 volledig na een ernstige hersenvliesontsteking. Naar aanleiding van deze ervaring publiceerde hij in 2012 zijn eerste boek genaamd 'Na dit leven' (2012), gevolgd door 'De hemel in kaart' (2014) en zijn nog recentere boek 'Leven in een mindful universum' (2017). Laatstgenoemde publiceerde hij samen met Karen Newell, mede-oprichter van Sacred Acoustics. Eben Alexanders' boeken stonden meerdere keren in de New York Times-bestsellerlijst.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

24 april 2023

ISBN

9788728131909

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 39 min

Bestandsgrootte

526 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Eben Alexander Bekijk alles

Na dit leven

Na dit leven

Eben Alexander

€ 13,99
De hemel in kaart

De hemel in kaart

Eben Alexander

€ 13,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Pippi Langkous (audiodrama)

Pippi Langkous (audiodrama)

Astrid Lindgren

€ 3,99
Anna V.

Anna V.

Arjan Alberts

€ 12,99
Dodelijk parfum

Dodelijk parfum

Gordon Thomas

€ 16,99
Sharpe's triomf

Sharpe's triomf

Bernard Cornwell

€ 16,99