Luna, schaduw van de maan
Luna, schaduw van de maan

Luna, schaduw van de maan

Luna hoort nergens bij, op school mijdt ze iedereen. Alleen ‘s nachts, wanneer ze onder het licht van de maan door de bossen dwaalt, kan ze helemaal zichzelf zijn...

Serie

Auteur

Lies Vervloet

Spreker

Selin Akkulak

Speelduur

7 uur 30 min

€ 9,99

Beschrijving

Luna hoort nergens bij, op school mijdt ze iedereen. Alleen ‘s nachts, wanneer ze onder het licht van de maan door de bossen dwaalt, kan ze helemaal zichzelf zijn.

Op de vooravond van haar zestiende verjaardag begint haar leven op meer dan één manier te veranderen. Terwijl ze vriendschap sluit met de teruggetrokken Andrew en in de leer gaat bij het oude kruidenvrouwtje Tunde, wordt haar band met de natuur steeds sterker.

Uiteindelijk kan ze de waarheid niet langer ontkennen: ze heeft bovennatuurlijke krachten. Maar... wil ze die wel? Terwijl Luna worstelt met deze nieuwe werkelijkheid en de verpletterende verantwoordelijkheid die erbij komt kijken, merkt ze niet dat er vanuit de schaduwen iets duisters op haar loert...

Een meeslepend Young Adult verhaal!
Lies Vervloet (1982) schrijft al sinds ze een pen vast kan houden. Na enkele verhalen voor jongere kinderen gepubliceerd te hebben is ze zich volledig gaan richten op YA. In ‘Luna’ komen haar passie voor schrijven en haar fascinatie voor de natuur allebei tot uiting.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

22 november 2022

ISBN

9788728249802

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 30 min

Bestandsgrootte

319 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Selin Akkulak Bekijk alles

Drakenjagers

Drakenjagers

Alastair Chisholm

€ 11,99

Payback

Margje Woodrow

€ 13,99
De verboden grot

De verboden grot

Alastair Chisholm

€ 11,99
De kleuren van de zee

De kleuren van de zee

Miriam Bruijstens

€ 14,99