Madame Clumsy
Madame Clumsy

Madame Clumsy

Mei 1987. De onhandige maar opmerkzame politieschoolverlater Regina Klumson heeft het zich anders voorgesteld, dit snoepreisje met het softwarebedrijf van haar dominante echtgenoot Bart...

Auteur

Ineke van Stempvoort

Spreker

Gaby Milder

Speelduur

3 uur 18 min

€ 5,99

Beschrijving

Mei 1987. De onhandige maar opmerkzame politieschoolverlater Regina Klumson heeft het zich anders voorgesteld, dit snoepreisje met het softwarebedrijf van haar dominante echtgenoot Bart. Wanneer het gezelschap vóór de presentatie van een nieuw alarmsysteem uit het museum in kwestie verdwijnt, komt Regina’s onalledaagse speurderstalent boven. Is een kunstroversbende getipt over de code waarmee het systeem wordt uitgeschakeld?
Een maffioso, een sinistere suppoost, een minibus en een cryptisch kladje leiden haar langzaam maar zeker in de goede richting. En passant brengt een begeerlijke gentleman-schurk haar liefde voor Bart stevig aan het wankelen.
In deze feelgoodthriller geen bloederige taferelen, maar voeren humor en romantiek de boventoon. Een novelle waarin onzekerheid ombuigt naar zelfontplooiing, misdaad niet schijnt te lonen en moed en loyaliteit tot antwoorden leiden. En een kat genaamd Bella die op het juiste moment voor een belangrijke wending zorgt.

Ineke van Stempvoort is schrijfster. Ze debuteerde met de historische roman "Odi et Amo" (in samenwerking met Hay van den Munckhof), schreef een verhaal voor de bundel "18 verloren zielen" en verkent het detectivegenre in "Madame Clumsy, een kat in ‘t nauw".

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 oktober 2022

ISBN

9788728304594

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 18 min

Bestandsgrootte

140 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Mayfair

Nan Adams

€ 9,99
Strandjuweel

Strandjuweel

Irene Hannon

€ 14,99
Loslaten

Loslaten

Julia Sprang

€ 6,99
Bramenweelde

Bramenweelde

Irene Hannon

€ 14,99