Drakenbloed

Drakenbloed

Een eeuwenoud kasteel met allerlei geheimen. De nichtjes Kaat en Eva brengen de kerstdagen door in Windsor en logeren vlak bij het beroemde kasteel...

Auteur

Ina de Man

Spreker

Laetitia Vandueren

Speelduur

5 uur 25 min

€ 9,99

Beschrijving

Een eeuwenoud kasteel met allerlei geheimen.

De nichtjes Kaat en Eva brengen de kerstdagen door in Windsor en logeren vlak bij het beroemde kasteel. Als er een diefstal wordt gepleegd zijn de meisjes er als de kippen bij om op onderzoek uit te gaan. Maar daar denkt de dief anders over. Ze krijgen de hulp van Aiden, maar ook hij kan niet voorkomen dat ze in de problemen komen, want zo’n eeuwenoud kasteel kent veel geheimen. En een daarvan zou de koningin wel eens de troon kunnen kosten. ‘Drakenbloed’ is het derde boek over Kaat en Eva, nichtjes met een talent om in Dan Brown-achtige verhalen vol spanning en geschiedenis terecht te komen. ‘Ravenburcht’, ‘Wolvenhart’ en ‘Drakenbloed’ zijn alle drie afzonderlijk te lezen.


‘Drakenbloed’ is het derde boek over Kaat en Eva, nichtjes met een talent om in Dan Brown-achtige verhalen vol spanning en geschiedenis terecht te komen. ‘Ravenburcht’, ‘Wolvenhart’ en ‘Drakenbloed’ zijn alle drie afzonderlijk te lezen.

De nichtjes Kaat en Eva brengen de kerstdagen door in Windsor en logeren vlak bij het beroemde kasteel. Als er een diefstal wordt gepleegd zijn de meisjes er als de kippen bij om op onderzoek te trekken. Maar daar denkt de dief anders over. Ze krijgen de hulp van Aiden, maar ook hij kan niet voorkomen dat ze in de problemen komen, want zo’n eeuwenoud kasteel kent veel geheimen. En een daarvan zou de koningin wel eens de troon kunnen kosten. ‘Drakenbloed’ is het derde boek over Kaat en Eva, nichtjes met een talent om in Dan Brown-achtige verhalen vol spanning en geschiedenis terecht te komen. ‘Ravenburcht’, ‘Wolvenhart’ en ‘Drakenbloed’ zijn alle drie afzonderlijk te lezen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

7 november 2022

ISBN

9788728340714

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 25 min

Bestandsgrootte

228 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Ina de Man Bekijk alles

Cappuccino en Cupcakes
€ 12,95
Vlaams Wolvenhart

Wolvenhart

Ina de Man

€ 6,99
Vlaams Ravenburcht

Ravenburcht

Ina de Man

€ 6,99

Meer spreker Laetitia Vandueren Bekijk alles

Vlaams Coup de foudre

Coup de foudre

Eline De Schepper

€ 14,99
Vlaams Wolvenhart

Wolvenhart

Ina de Man

€ 6,99
Vlaams Ravenburcht

Ravenburcht

Ina de Man

€ 6,99