Luistervoorbeeld

Het Eos-project

Auteur Mirjam Mous
Voorlezer Louis van Beek
Speelduur 5u 57m 29s
€ 15,99

Beschrijving

Beklemmende, superspannende thriller van Boy 7-auteur Mirjam Mous.
In een rustig natuurgebied wordt een man dood in de rivier aangetroffen. Het is Herman van Romondt, een journalist van Dagblad Zuid. De politie is er al snel van overtuigd dat het een ongeluk was en doet de zaak daarmee af. Maar Mink, die dezelfde dag nog stage bij Herman liep, denkt dat er meer achter zit. Want wat deed de journalist bij de Blauwe Bosjes, terwijl hij helemaal niet van de natuur hield? En dan had hij het ook nog over een belangrijk artikel, dat zou inslaan als een bom.

Mink en Jools, het nichtje van Herman, zijn vastbesloten om erachter te komen wat er is gebeurd en volgen alle sporen die de journalist heeft achtergelaten. De wereld waarin hij zich begeven heeft, blijkt behoorlijk schimmig te zijn. Hoe meer Mink ontdekt, hoe dieper hij in de problemen raakt. Is hij zijn leven nog wel zeker?

Details

ImprintVan Goor
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 16 augustus 2017
ISBN 9789000360659
Taal Nederlands
Speelduur 5u 57m 29s
Bestandsgrootte 327 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mirjam Mous
Mirjam Mous

Mirjam Mous (1963) werkte jarenlang in het onderwijs voordat ze besloot zich fulltime op schrijven te richten. In 1998 verscheen haar eerste boek. Mirjam schrijft voor een breed publiek: grappige boeken voor kinderen, maar ook aangrijpende en spannende boeken voor jongeren.

Toon aanbod