Luistervoorbeeld

Superjuffie en het apencircus

SerieSuperjuffie deel 8
Auteur Janneke Schotveld
Spreker Janneke Schotveld
Speelduur 2u 54m 28s
€ 9,99

Beschrijving

Een nieuw avontuur van de leukste juf van Nederland! Het is zomervakantie en er is een circus in de stad! Eentje zonder dieren natuurlijk, want wilde dieren in het circus zijn verboden. Dus juf Josje en Hakim kunnen er zonder problemen naartoe... Toch? Natuurlijk zijn de kinderen ook in en om het circus te vinden en zo raken ze midden in de zomer opeens weer in een nieuw avontuur verzeild. En ondanks dat het vakantie is, ziet juf Josje meester Snor vaker dan haar lief is. Hij lijkt ergens mee in zijn maag te zitten. Wanneer juf Josje erachter komt waarmee, komt ze voor de moeilijke keuze te staan: gaat ze hem helpen of niet?

Details

ImprintVan Holkema & Warendorf
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 12 december 2019
ISBN 9789000371440
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 54m 28s
Bestandsgrootte 113 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Janneke Schotveld

Janneke Schotveld (1974) is een Nederlandse jeugdauteur. Na de middelbare school studeerde Schotveld creatieve therapie. Daarna volgde zij een opleiding aan de Pabo.

Sinds 2007 schrijft zij kinderboeken. Met haar eerste boek Villa Fien won zij de Hotze de Roosprijs. In 2012 ontving zij van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boek Superjuffie! een Pluim van de kinderjury.

Toon aanbod