Boy 7
Boy 7

Boy 7

Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte en weet niets meer. Zelfs zijn eigen naam niet. Langzaam komt hij achter de verschrikkelijke waarheid. Spannende thriller van Mirjam Mous voor 12+.

Auteur

Mirjam Mous

Spreker

Frans van Deursen

Speelduur

6 uur 45 min

€ 14,99

Beschrijving

Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem! Met behulp van de spullen in zijn rugzak gaat hij op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Stapje voor stapje komt hij achter de verschrikkelijke waarheid...

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

20 mei 2020

ISBN

9789000374762

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 45 min

Bestandsgrootte

255 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mirjam Mous (1963) werkte jarenlang in het onderwijs voordat ze in 2005 besloot zich fulltime op schrijven te richten. In 1998 verscheen haar eerste boek. Mirjam schrijft voor een breed publiek: grappige boeken voor kinderen (zoals Spees de ruimtewees en Vigo Vampier), maar ook aangrijpende en spannende boeken voor jongeren. Haar bekendste jeugdthriller Boy 7 was genomineerd voor de Jonge Jury 2011 en werd verfilmd in het Nederlands én in het Duits. Mirjam Mous woont in Breda samen met haar man.

Meer auteur Mirjam Mous Bekijk alles

Het instituut

Het instituut

Mirjam Mous

€ 14,99
Welkom in Smartpark

Welkom in Smartpark

Mirjam Mous

€ 7,99
Girl 6

Girl 6

Mirjam Mous

€ 7,99
Otis' redding

Otis' redding

Mirjam Mous

€ 14,99

Meer spreker Frans van Deursen Bekijk alles

SAS: helden en schurken

SAS: helden en schurken

Ben Macintyre

€ 14,99
Onder een hemel van sproeten
€ 9,99
Wanneer de mieren schreeuwen
€ 9,99
De lezer is niet dood

De lezer is niet dood

Alex Boogers

€ 9,99