Girl 6
Girl 6

Girl 6

Hoe ver ga je om iemand te redden van wie je houdt?

Summer is de kleindochter van het echtpaar dat in Boy 7 een manier bedacht om het gedrag van jongeren te verbeteren. Samen met Dez ontdekt Summer de leugens en dilemma’s waar ze in verstrikt zit.

Auteur

Mirjam Mous

Spreker

Leonoor Koster

Speelduur

2 uur 10 min

€ 7,99

Beschrijving

Oude bekenden uit Boy 7 in een splinternieuw verhaal: Girl 6 gaat over de onhandige Summer. Ze is de enige kleindochter van het echtpaar Rogers, dat in Boy 7 manier bedacht om het gedrag van Nederlandse jongeren te verbeteren. Wanneer opa Carl ernstig ziek is, vertrekt Summer met haar moeder naar Amerika, waar haar grootouders inmiddels weer wonen. Daar ontmoet ze Dez, een jonge blogger die altijd op zoek is naar een goed verhaal. Samen ontdekken ze het web van leugens en dilemma's waarin Summer zit verstrikt. Hoe ver ga je om iemand te redden van wie je houdt? En is het ene leven echt meer waard dan het andere? Girl 6 is onderdeel van de Best of YA | XS-reeks. Meer lezen uit deze reeks? Lees ook: Voor Yasmin, Mijn nacht met Vedder en De laatste uren van Josephine Donkers

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

26 oktober 2021

ISBN

9789000381685

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 10 min

Bestandsgrootte

180 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mirjam Mous (1963) werkte jarenlang in het onderwijs voordat ze in 2005 besloot zich fulltime op schrijven te richten. In 1998 verscheen haar eerste boek. Mirjam schrijft voor een breed publiek: grappige boeken voor kinderen (zoals Spees de ruimtewees en Vigo Vampier), maar ook aangrijpende en spannende boeken voor jongeren. Haar bekendste jeugdthriller Boy 7 was genomineerd voor de Jonge Jury 2011 en werd in zowel Nederland als Duitsland verfilmd. Mirjam Mous woont met haar man Wim in Breda.

Meer auteur Mirjam Mous Bekijk alles

Het instituut

Het instituut

Mirjam Mous

€ 14,99
Welkom in Smartpark

Welkom in Smartpark

Mirjam Mous

€ 7,99
Otis' redding

Otis' redding

Mirjam Mous

€ 14,99
Boy 7

Boy 7

Mirjam Mous

€ 14,99

Meer spreker Leonoor Koster Bekijk alles

Hoog

Hoog

Hanneke Meier

€ 6,99
De laatste dag

De laatste dag

Cesca Major

€ 14,99
Bloedlijn

Bloedlijn

Machteld van Zalingen

€ 11,99
Een ark vol verhalen

Een ark vol verhalen

Herma Vogel

€ 15,99