De zon en de ster
De zon en de ster

De zon en de ster

Nico, zoon van Hades, kan met zijn vriendje Will Solace, zoon van Apollo, alles aan. Maar dan moeten ze de Onderwereld in. Zal Will, zoon van de zonnegod immers, dat wel overleven?

Auteurs

Rick Riordan, Mark Oshiro

Spreker

Erik van der Horst

Speelduur

12 uur 27 min

€ 14,99

Beschrijving

Volg Nico en Will naar de Onderwereld

Nico di Angelo, zoon van Hades, heeft het niet gemakkelijk gehad. Maar sinds kort heeft hij een eigen zonnestraal in zijn leven - letterlijk. Samen met zijn vriendje Will Solace, zoon van de zonnegod Apollo, kan hij alles aan.

Maar als Nico de titaan Bob uit de Tartarus om hulp hoort roepen, moet hij wel gaan helpen: zijn nachtmerries en een profetie van Rachel Dare maken dat wel duidelijk. Nico wil niet van Will gescheiden worden, maar hoe kan hij de zoon van een zonnegod vragen om de diepste diepten van de onderwereld in te gaan? Zou hij dat wel overleven?

Will is niet van plan om Nico in zijn eentje te laten gaan, dus trekken ze samen de Tartarus in, waar hun relatie tot het uiterste getest zal worden. En wat betekent het dat Nico volgens de profetie iets van gelijke waarde zal moeten achterlaten?

Lees in deze unieke samenwerking tussen auteurs Rick Riordan en Mark Oshiro wat er gebeurt na De beproevingen van Apollo.

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

27 september 2023

ISBN

9789000392360

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 27 min

Bestandsgrootte

1033 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Rick Riordan is de auteur van de immens populaire Percy Jackson-serie – waarvan elk deel een #1 New York Times-bestseller is – en de internationale bestsellerseries De avonturen van de familie Kane, Helden van Olympus, Magnus Chase en de goden van Asgard en De beproevingen van Apollo. Zijn boeken worden in meer dan 41 landen uitgegeven. Mark Oshiro gaf in 2018 hun YA-boek Anger is a Gift uit. Daarnaast is Mark de maker van Mark Does Stuff, waar Mark hun ervaringen met boeken, films en series deelt.

Meer auteur Rick Riordan Bekijk alles

De bokaal van de goden

De bokaal van de goden

Rick Riordan

€ 14,99
De Zee van Monsters

De Zee van Monsters

Rick Riordan

€ 14,99
De vloek van de Titaan

De vloek van de Titaan

Rick Riordan

€ 14,99
De strijd om het labyrint
€ 14,99

Meer spreker Erik van der Horst Bekijk alles

Ik mis mij ook
5.0

Ik mis mij ook

Ronald Giphart, Mascha Kamphuis

€ 13,99
De laatste strijd

De laatste strijd

Tanja Voosen

€ 12,99
Mickey7

Mickey7

Edward Ashton

€ 15,99
Isaac & Egg

Isaac & Egg

Bobby Palmer

€ 12,99