Deze zomer wordt écht anders
Deze zomer wordt écht anders
Nog geen fragment

Deze zomer wordt écht anders

Zon, zeelucht en oesters - kom mee op de ultieme vakantie met Carley FortuneTijdens een heerlijke zomervakantie ontmoet Lucy de knappe Felix. Na een bijzondere nacht blijkt echter dat Felix het bro...

€ 14,99

Beschrijving

Zon, zeelucht en oesters - kom mee op de ultieme vakantie met Carley Fortune

Tijdens een heerlijke zomervakantie ontmoet Lucy de knappe Felix. Na een bijzondere nacht blijkt echter dat Felix het broertje is van Lucy’s beste vriendin Bridget. Eén ding is duidelijk: Lucy en Felix kunnen niet meer bij elkaar in bed belanden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan… Elke zomer ontmoeten ze elkaar weer en blijkt de aantrekkingskracht tussen Felix en Lucy sterker dan zijzelf. Maar dit jaar moet het anders: Bridget gaat trouwen en kan een romance tussen Lucy en haar broertje er niet bij hebben. Lucy’s hart heeft echter andere plannen. Deze zomer moet het écht anders, dat weten Felix en Lucy allebei. Maar of dat ze gaat lukken?

Deze zomer wordt écht anders is een mix van coming-of-age, YA en chicklit voor de fans van Ali Hazelwood en Jenny Han. Carley Fortunes boeken zijn nummer één #feelgoodvibes!

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

14 juni 2024

ISBN

9789000396382

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Carley Fortune is journalist en won diverse prijzen voor haar werk. Ze schreef voor onder meer The Globe and Mail, The Grid en Refinery29 Canada. Ze bracht haar jeugd door in de buitenwijken van Sydney, Australië, en in Barry’s Bay, waar haar boek Elke zomer daarna zich afspeelt. Carley woont in Toronto met haar man en kinderen. Elke zomer daarna is haar debuut.

Meer auteur Carley Fortune Bekijk alles

Ik zie je bij het meer

Ik zie je bij het meer

Carley Fortune

€ 14,99
Elke zomer daarna
5.0

Elke zomer daarna

Carley Fortune

€ 14,99

Meer spreker Maartje van de Wetering Bekijk alles

De bigamist

De bigamist

Rona Halsall

€ 14,99
Thuiskomst

Thuiskomst

Reina Crispijn

€ 14,99
The Woman in Me

The Woman in Me

Britney Spears

€ 15,00
Codenaam IJsvogel

Codenaam IJsvogel

Liz Kessler

€ 12,99