Elke zomer daarna
Elke zomer daarna
Nog geen luistervoorbeeld

Elke zomer daarna

Twaalf jaar. Zes onvergetelijke zomers. Een grote fout.Na een onverwacht telefoontje reist Percy af naar het kleine dorpje aan het meer waar ze in haar tienerjaren de zomervakanties heeft doorgebra...

€ 14,99

Beschrijving

Twaalf jaar. Zes onvergetelijke zomers. Een grote fout.

Na een onverwacht telefoontje reist Percy af naar het kleine dorpje aan het meer waar ze in haar tienerjaren de zomervakanties heeft doorgebracht. Als dertienjarig meisje ontmoette ze hier haar eerste liefde Sam. Zes zomers lang brachten ze al hun tijd samen door en ze leken voorbestemd om dat nog vele zomers te doen. Maar toen Sam naar de universiteit ging, ontstonden er scheurtjes in hun relatie en na een grote fout besloot Percy het uit te maken. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer gesproken of gezien.

Nu, twaalf jaar later, is ze echter terug en is het onmogelijk om Sam te ontlopen. En met elk moment dat Percy en Sam samen zijn, dringt hun gezamenlijke geschiedenis zich meer aan hen op. Maar is hun liefde groter dan de fouten die ze destijds hebben gemaakt?

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

20 april 2023

ISBN

9789000389698

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Carley Fortune is journalist en won diverse prijzen voor haar werk. Ze schreef voor onder meer The Globe and Mail, The Grid en Refinery29 Canada. Ze bracht haar jeugd door in de buitenwijken van Sydney, Australië, en in Barry’s Bay, waar haar boek Elke zomer daarna zich afspeelt. Carley woont in Toronto met haar man en kinderen. Elke zomer daarna is haar debuut.

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

De deur naar december

De deur naar december

Dean R. Koontz

€ 16,99

Boven de wolken

Jenny Colgan

€ 14,99
De tijd van mijn leven

De tijd van mijn leven

Rosie Mullender

€ 14,99
Een eilandbruiloft

Een eilandbruiloft

Jenny Colgan

€ 14,99