Voorbij het narcisme
Voorbij het narcisme

Voorbij het narcisme

in je relaties, familie en werk

Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf. Mjon van Oers laat zien wat je kunt doen om jezelf te beschermen.

Auteur

Mjon van Oers

Spreker

Charlotte Lap

Speelduur

4 uur 59 min

€ 15,00

Beschrijving

Iedereen heeft ‘narcistische’ trekjes en dat is essentieel om goed te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Het is anders als mensen bewust liegen, bedriegen en manipuleren en hier in doorschieten om er zelf beter van te worden. Dan kan narcisme een gevaarlijke stoornis zijn die veel schade kan aanrichten. Een narcistische partner, ouder, kind, collega of baas is een sluipende, verwoestende factor die de kwaliteit van het leven ondermijnt. Dit boek geeft je inzichten, tips en vaardigheden en vertelt je hoe je de controle terug kunt nemen over je leven. Wanneer je narcisme leert herkennen en doorgronden, kan dit bij jou een aardverschuiving teweegbrengen in je bewustzijn en het fundament vormen van een nieuwe identiteit en andere kijk op je leven. Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf.

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

25 augustus 2018

ISBN

9789020215311

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 59 min

Bestandsgrootte

275 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mjon van Oers is een toonaangevende autoriteit op het gebied van narcisme in relaties. Haar pioniersgeest levert transformerende publicaties op, waarmee ze al duizenden vrouwen én mannen geholpen heeft om te herstellen van narcistisch misbruik. Zij is sinds 1992 zelfstandig auteur en schrijft (ook) over bewegen, gezondheid, mens en relaties. Haar publicaties, onder andere over narcisme, verschenen in diverse tijdschriften, online artikelen, e-books en boeken.

Meer auteur Mjon van Oers Bekijk alles

Narcistisch misbruik in de liefde
€ 15,00

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

De dochters van de meestersmid
€ 14,99
De diefstal van mijn jeugd

De diefstal van mijn jeugd

Natascha Kampusch

€ 14,99
Tien jaar vrijheid

Tien jaar vrijheid

Natascha Kampusch

€ 14,99
Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99