De vier inzichten
De vier inzichten

De vier inzichten

Wijsheid van de Tolteken

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, een van 's werelds meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden! Wij creëren ons eigen geluk en welzijn.

Auteur

Don Miguel Ruiz

Spreker

Ad Knippels

Vertaler

Gerdie Brongers

Speelduur

2 uur 55 min

€ 15,00

Beschrijving

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken. En niet voor niets! De kracht zit hem in de eenvoud: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best.

Zo luidt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden. Deze verrassend eenvoudige, maar doeltreffende leefregels, gebaseerd op de oude Tolteekse wijsheid geeft Don Miguel Ruiz, de auteur van dit boek en zelf van Tolteekse afkomst.

Als we deze vier inzichten consequent en radicaal toepassen in ons dagelijks leven, gaan we alles door een heel andere bril bekijken. We zien in dat wijzelf de enigen zijn die ons eigen geluk en welzijn kunnen creëren. Nu leggen we de verantwoordelijkheid daarvoor vaak nog graag bij anderen.

Liefde is daarbij een overkoepelende energie, een allesdoordringende kracht die het leven kan veranderen van een hel in een hemel. De manier waarop Ruiz ons dit laat zien ligt zo voor de hand dat je je afvraagt hoe het mogelijk is dat we met zoiets eenvoudigs niet allang een begin hebben gemaakt...

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 augustus 2018

ISBN

9789020215359

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 55 min

Bestandsgrootte

161 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Don Miguel Ruiz is een zeer gerespecteerd spiritueel leraar van Tolteekse wijsheid en een internationaal bestsellerauteur uit Mexico. Hij is bekend van zijn bestsellers 'De vier inzichten' en 'Meesterschap in Liefde'. Van zijn boeken werden wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. www.miguelruiz.com

Meer auteur Don Miguel Ruiz Bekijk alles

Rouw

Rouw

Don Miguel Ruiz

€ 12,50
Zonder masker

Zonder masker

Don Miguel Ruiz

€ 12,50
Eros

Eros

Don Miguel Ruiz

€ 12,50
De drie vragen

De drie vragen

Don Miguel Ruiz, Barbara Emrys

€ 15,00

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Tussen de regels

Tussen de regels

Donna Leon

€ 9,99
Ik aanbid je

Ik aanbid je

Donna Leon

€ 9,99
Over mijn lijk

Over mijn lijk

Jeffrey Archer

€ 14,99
Hoe migratie echt werkt
€ 14,99