Luistervoorbeeld

De vier inzichten

Wijsheid van de Tolteken
Auteur Don Miguel Ruiz
Voorlezer Ad Knippels
Speelduur 2u 55m 34s
€ 15,00

Beschrijving

Wees onberispelijk in je woorden. Vat niets persoonlijk op. Ga niet uit van veronderstellingen. Doe altijd je best. Zo luidt het oude Tolteekse recept voor geluk en innerlijke vrijheid. Deze verrassend eenvoudige maar doeltreffende leefregels geeft Don Miguel Ruiz, zelf van Tolteekse afkomst.

Als we de vier inzichten consequent toepassen in ons dagelijks leven, gaan we alles door een heel andere bril bekijken. We zien in dat wijzelf de enigen zijn die ons eigen geluk en welzijn kunnen creëren. Nu leggen we de verantwoordelijkheid daarvoor vaak nog graag bij anderen. De manier waarop Ruiz ons dit laat zien, ligt zo voor de hand dat je je afvraagt hoe het mogelijk is dat we met zoiets simpels niet allang een begin hebben gemaakt.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 1 augustus 2018
ISBN 9789020215359
Taal Nederlands
Speelduur 2u 55m 34s
Bestandsgrootte 161 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Don Miguel Ruiz
Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz (1952) is een zeer gerespecteerd spiritueel leraar en een internationaal bestsellerauteur. Al meer dan drie decennia helpt hij miljoenen mensen over de hele wereld op weg naar meer persoonlijke vrijheid op basis van Tolteekse inzichten. Zijn bekendste boeken zijn De vier inzichten en Meesterschap in Liefde.

Toon aanbod