ADD
ADD

ADD

Verdwalen in een hoofd vol prikkels

In ADD gaat Ans Ettema-Essler in op de manieren hoe je als ADD'er beter kunt leren omgaan met je problemen en je mogelijkheden!

Serie

Auteur

Ans Ettema-Essler

Spreker

Bas Westerweel

Speelduur

2 uur 55 min

€ 12,99

Beschrijving

Als je hoort dat je Attention Deficit Disorder hebt, dan krijg je onherroepelijk te maken met de afkorting AD(H)D. Door de H tussen haakjes te plaatsen probeert men te verduidelijken, dat er twee vormen van deze stoornis bestaan: die met en die zonder Hyperactiviteit. Maar de H tussen haakjes plaatsen blijkt in de praktijk niet altijd te werken, aangezien veel mensen deze ADDers behandelen alsof ook zij hyperactief zijn. In dit boekje wijst de auteur een aantal verschillen tussen beide vormen van de stoornis aan. Ook wordt besproken welke problemen iemand met ADD kan ervaren, alsmede welke talenten iemand met ADD vaak heeft. Hierdoor wordt het overduidelijk dat iemand met ADD niet te scharen valt onder de afkorting ADHD. Hoe je als een niet-hyperactieve ADD'er beter kunt leren omgaan met je problemen en je mogelijkheden!

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

4 maart 2019

ISBN

9789020215861

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 55 min

Bestandsgrootte

161 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ans Ettema-Essler (1962) heeft een eigen praktijk van waaruit ze volwassenen coacht en counselt. Daarnaast schrijft ze graag over die zaken die haar opvallen in haar werk. Tevens verzorgt ze op verzoek trainingen en lezingen voor instellingen, bedrijven, etc. Ans heeft zich gespecialiseerd in het coachen van volwassenen, die een ADHD of ADD diagnose hebben. Bij Ankh-Hermes is het luisterboek ADD, verdwalen in een hoofd vol prikkels verschenen. Samen met Pascal van IJzendoorn (1982) schreef ze het (luister)boek Help, ik ben een autist, over een onderwerp dat vele overeenkomsten heeft met ADD en ADHD.

Meer auteur Ans Ettema-Essler Bekijk alles

Help, ik ben een autist!

Help, ik ben een autist!

Pascal van IJzendoorn, Ans Ettema-Essler

€ 16,95

Meer spreker Bas Westerweel Bekijk alles

Aanbieding De boom die een wereld was

De boom die een wereld was

Yorick Goldewijk

€ 11,99 € 5,99
€ 12,99
Wat voor man wil jij zijn?

Wat voor man wil jij zijn?

Jens van Tricht

€ 9,99
De rampzalige ruimtereis

De rampzalige ruimtereis

Ilona de Lange

€ 11,99