Anders kijken naar autisme
Anders kijken naar autisme

Anders kijken naar autisme

Comfortabel met een andere manier van zijn

Een holistische visie op autisme, van binnenuit beschreven. Een positieve, krachtige zienswijze en een uniek alternatief voor het gangbare denken in beperkingen.

Auteur

Merel Boogaard

Spreker

Carolina Mout

Speelduur

6 uur 35 min

€ 15,00

Beschrijving

Anders kijken naar autisme van Merel Boogaard is een uniek en positief alternatief voor het gangbare denken in beperkingen. Boogaard heeft asperger, volgens de reguliere benadering een stoornis, maar dat komt niet overeen met hoe zij zich voelt. Ze heeft daarom haar eigen perspectief op ‘anders zijn’ geformuleerd; een holistische visie op autisme, van binnenuit beschreven. Het resultaat: een waardevol boek door de rijkdom aan eye-openers voor mensen met autisme (én ADD en HSP), ouders en zorgverleners. Ruim 1% van de Nederlanders – ongeveer 190.000 mensen – heeft een vorm van autisme; Merel Boogaard ziet het als haar missie om zoveel mogelijk mensen met autisme te helpen met haar positieve, krachtige zienswijze.

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

21 augustus 2019

ISBN

9789020216356

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 35 min

Bestandsgrootte

362 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Merel Boogaard (1980) is ervaringsdeskundige (zij heeft asperger) en stuurt haar leven in een richting die bij haar past. Het is haar missie om dit voor veel meer mensen met (een vorm van) autisme mogelijk te maken.

Meer spreker Carolina Mout Bekijk alles

Het honingpad

Cristina Caboni

€ 12,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
€ 13,99

Koppijn

Gisela Terwindt

€ 16,99