Reis van de ziel
Reis van de ziel

Reis van de ziel

Willem Glaudemans neemt je met Reis van de Ziel mee op reis in jezelf, op je eigen zielenreis.

Auteur

Willem Glaudemans

Spreker

Carolina Mout

Speelduur

1 uur 35 min

€ 6,99

Beschrijving

Willem Glaudemans wil je met Reis van de Ziel inspireren om op je eigen zielereis te gaan. Voor het leven is bij de geboorte nooit een handleiding of gebruiksaanwijzing meegegeven. Dus wat moet een ziel voor haar reis naar de planeet aarde weten om hier goed te kunnen leven?

Een reisgids ontbrak, zoals Glaudemans in zijn voorwoord schrijft: 'De ziel is van huis vertrokken met een sterke roep of drang om op aarde een specifieke bijdrage te leveren en een missie te vervullen. Ze is moedig en enthousiast op reis gegaan. Maar eenmaal hier moest ze helemaal alleen uitvinden hoe de wegen lopen.'

Iedereen heeft bepaalde eigenschappen en karaktertrekken in zich die bijdragen aan het geluk in je eigen leven, maar ook aan de wereld om je heen. Dat is jouw 'schat'. Tijdens je leven maak je een reis. Je ontwikkelt jezelf tijdens die reis, ontdekt steeds meer dingen en komen zo steeds dichterbij jezelf, je schat. Door deze ook nog eens te delen krijgt je schat meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

30 januari 2020

ISBN

9789020216912

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 35 min

Bestandsgrootte

87 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Willem Glaudemans is al vele jaren een geliefd auteur van AnkhHermes. Hij was de eindredacteur van de vertaling van 'Een cursus in wonderen' en medevertaler van de 'Nag Hammadi-geschriften'. Hij schreef de complete Biblos-serie ('Boek van wonderen', 'Boek van het eeuwige leven', 'Boek van vergeving', 'Boek van de levensmissie', 'Boek van de Universele Wetten', 'Boek van het Licht en de Liefde\ , \ Boek van het Zelf', 'Boek van het Scheppen'). Een aantal hoofdthema’s waarmee hij zich bezig houdt zijn vergeving, Een cursus in wonderen, levensmissie, non-dualiteit, leven na de dood en schepping. De Biblos-serie is daar het meest tastbare gevolg van.

Meer auteur Willem Glaudemans Bekijk alles

Universele spiritualiteit

Universele spiritualiteit

Willem Glaudemans

€ 15,00
Boek van vergeving

Boek van vergeving

Willem Glaudemans

€ 15,00

Meer spreker Carolina Mout Bekijk alles

Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
Ik beloof je dat het niet altijd zo'n pijn zal doen
€ 16,99
De verhalenverteller van Auschwitz
4.0
€ 12,99
Succesvolle afvallers diëten niet
€ 12,99