Nooit meer de oude
Nooit meer de oude

Nooit meer de oude

Burn-out als uitnodiging voor een nieuwe manier van leven en werken

'Nooit meer de oude' van Mieke Lannoey is verplichte kost voor iedereen die in een burn-out zit of er al uit is. Pak de kans om je leven anders in te richten en je hart te volgen met beide handen aan!

Auteur

Mieke Lannoey

Spreker

Bas Westerweel

Speelduur

4 uur 40 min

€ 15,00

Beschrijving

Nooit meer de oude van Mieke Lannoey gaat over het leven na een burn-out. Een burn-out hakt je leven in een ‘voor’ en een ‘na’. Waar velen het herstel van burn-out als het eindpunt beschouwen, is het in werkelijkheid slechts het begin. De nieuwe manier van leven en werken begint met te aanvaarden dat je nooit meer de oude wordt.

Hoe komt het daarnaast dat, ondanks alle preventieve maatregelen, het aantal burn-outs blijft stijgen en zich als een ware epidemie verder verspreidt? Zou het kunnen dat onze maatschappij de uitnodiging van burn-out (nog) niet heeft begrepen? Dat we nog steeds niet snappen dat we niet aan symptoombestrijding moeten doen, maar vanuit de kern wezenlijk moeten veranderen?

In dit luisterboek, het vervolg op Burn-out, het begin van verandering, deelt Mieke Lannoey zowel haar persoonlijke zoektocht als haar inspirerende visie op wat wil ontstaan. Ze gelooft dat de post-burn-out generatie aan de basis ligt van een nieuwe maatschappij.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

12 januari 2021

ISBN

9789020217223

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 40 min

Bestandsgrootte

257 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Mieke Lannoey was een bevlogen hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg. Een sector waar ze zou werken 'tot ze erbij neer zou vallen'. Dat gebeurde, alleen veel vroeger dan ze had gedacht, en niet op een door haar gewenst moment maar door een burn-out. Het dwong haar tot stilstand, aanvaarding, loslaten en een bewuste manier van kijken naar het leven. Bovenal duwde de burn-out haar richting het leven van haar dromen.

Meer auteur Mieke Lannoey Bekijk alles

Burn-on

Burn-on

Mieke Lannoey

€ 15,00
Burn-out

Burn-out

Mieke Lannoey

€ 12,99

Meer spreker Bas Westerweel Bekijk alles

De rampzalige ruimtereis

Ilona de Lange

€ 11,99
Wat voor man wil jij zijn?

Wat voor man wil jij zijn?

Jens van Tricht

€ 9,99
Burn-on

Burn-on

Mieke Lannoey

€ 15,00
Paniek in het pretpark

Paniek in het pretpark

Ilona de Lange

€ 11,99