Mythologie of de software van de ziel
Mythologie of de software van de ziel

Mythologie of de software van de ziel

Het eerste hoofdstuk uit De terugkeer van de koning

Beluister ‘Mythologie of de software van de ziel’, het eerste hoofdstuk van Ton van der Kroons ‘De terugkeer van de koning’. Al 25 jaar hét heldenboek, al 25 jaar een bron van inspiratie voor de man!

Auteur

Ton van der Kroon

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

0 uur 39 min

€ 2,99

Beschrijving

In ‘De terugkeer van de koning’ ontvouwt Ton van der Kroon, een van de voortrekkers van het mannenwerk in Nederland, zijn visie op de man aan de hand van een aantal initiatieverhalen. In het eerste hoofdstuk van zijn boek, nú los beschikbaar als audioboek, behandelt hij de kern van deze verhalen. ‘Initiatie’ betekent letterlijk ‘naar binnen gaan’. Het is het betreden van de wereld van de ziel, de binnenwereld. Van der Kroon roept de man op om zijn werkelijke plek in te nemen en om niet vanuit zijn hoofd of vanuit zijn buik, maar vanuit zijn hart te gaan leven. Daarom geeft hij vorm aan een oud en universeel thema: de terugkeer van de koning. ‘De terugkeer van de koning’ is gebaseerd op koningsverhalen uit de westerse mythologie en cultuur, die inzicht geven in het roerige proces waar we - individueel en collectief - op dit moment doorheen gaan. Maak kennis met de wereld van de man en laat Ton van der Kroon je erdoorheen gidsen!

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 april 2021

ISBN

9789020218589

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 39 min

Bestandsgrootte

55 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ton van der Kroon geeft sinds 1990 mannenworkshops in Nederland, België, Gaza en Israël. Hij is de pionier op het gebied van mannenzaken. Hij schreef daarnaast tien boeken en tientallen artikelen over de sociale en maatschappelijke veranderingen in deze tijd.
https://tonvanderkroon.com/

Meer auteur Ton van der Kroon Bekijk alles

De terugkeer van de koning

De terugkeer van de koning

Ton van der Kroon

€ 17,50

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99
Fotofinish

Fotofinish

Jac. Toes

€ 9,99
Vermist

Vermist

Harlan Coben

€ 14,99
Ontwricht

Ontwricht

Harlan Coben

€ 14,99