De Akasha-kronieken
De Akasha-kronieken

De Akasha-kronieken

Het archief van de ziel

Linda Howe ontwikkelt in De Akasha-kronieken een methode waarmee je toegang kunt krijgen tot het geheugen van het universum, beter bekend als het energetisch archief.

Serie

Auteur

Linda Howe

Spreker

Carolina Mout

Vertaler

Gerdie Brongers

Speelduur

6 uur 5 min

€ 15,00

Beschrijving

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel?

Linda Howe heeft een betrouwbare methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid: het pad van het gebed (Pathway Prayer Process). Je krijgt:

- antwoord op de vraag hoe het Pathway Prayer Process als een ‘wachtwoord’ werkt om toegang te krijgen tot de Akasha kronieken

- inzicht in hoe je om hulp kunt vragen aan je meesters, leraren en mensen van wie je houdt als je de Akasha kronieken leest

- tips over hoe je de meest waardevolle informatie uit de kronieken verzamelt.

Door je bewustzijnsniveau te verhogen open je de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Dit boek helpt je om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen, die van iemand anders of zelfs van je huisdier. De tijd is rijp om je eigen spirituele autoriteit te worden en jezelf toegang te verschaffen tot deze waardevolle bron.

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

21 juni 2022

ISBN

9789020218824

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 5 min

Bestandsgrootte

335 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Linda Howe is de oprichtster en directrice van The Center for Akashic Studies, een organisatie die zich wijdt aan de studie van Akasha kronieken met als doel bewustzijnsontwikkeling. In 1996 besloot Linda, geïnspireerd door de kracht van de kronieken, haar kennis door te geven aan cliënten.

www.akashicstudies.com

Meer spreker Carolina Mout Bekijk alles

Het honingpad

Het honingpad

Cristina Caboni

€ 12,99
Van mijn melk

Van mijn melk

Sofie Verschueren

€ 9,99
Koppijn

Koppijn

Gisela Terwindt

€ 16,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99