Stil van jou -
Stil van jou -

Stil van jou -

Het drugsprobleem van Max wordt gevoed door de breuk met zijn vriendin Lizzie en het verlies van hun zoontje, evenals door het feit dat hij sinds kort zelf een wees is. En dan ontmoet hij Grace.

Auteur

Sophie Jackson

Spreker

Relinde de Graaff

Speelduur

13 uur 53 min

€ 14,99

Beschrijving

Max, de mannelijke hoofdpersoon in Stil van jou van Sophie Jackson, heeft het in het leven flink voor zijn kiezen gehad. Zijn drugsprobleem wordt gevoed door de breuk met zijn vriendin Lizzie en het verlies van hun zoontje, evenals door het feit dat hij sinds kort zelf een wees is. Toch lukt het hem met hulp van zijn goede vriend Carter om clean te worden. En dan… ontmoet hij Grace. Grace is net zo lief en mooi als haar naam doet vermoeden. Maar ook zij torst heel wat met zich mee.

Sophie Jackson schrijft op overtuigende wijze over de veerkracht van mensen en de overweldigende kracht van de liefde. Stil van jou is een eerlijke en rauwe roman van de auteur van Stuk van jou.

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

16 april 2019

ISBN

9789020535259

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 53 min

Bestandsgrootte

1145 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sophie Jackson is docent Engels. Ze hield altijd al van schrijven, maar wist nooit zo goed wát ze dan moest schrijven. Daar kwam verandering in toen leerlingen haar overhaalden om Twilight te lezen. Ze vond het geweldig! Sophie begon fanfiction te schrijven en de woorden rolden uit haar vingers. Dat leidde uiteindelijk tot Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh), het eerste deel van een trilogie over liefde achter de tralies.

Meer auteur Sophie Jackson Bekijk alles

Van jou

Van jou

Sophie Jackson

€ 14,99
Stuk van jou

Stuk van jou

Sophie Jackson

€ 14,99

Meer spreker Relinde de Graaff Bekijk alles

Nikki weet raad

Nikki weet raad

Rachel Renée Russell

€ 13,99
Wat ik je wil zeggen

Wat ik je wil zeggen

Courtney Walsh

€ 14,99
Zak er lekker door!

Zak er lekker door!

Rachel Renée Russell

€ 13,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Tweelingen
€ 9,99