Stuk van jou
Stuk van jou

Stuk van jou

Wesley Carter wist al voordat hij meerderjarig was hoe de gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar een ding had hij nooit meegemaakt: verliefdheid.

Serie

Auteur

Sophie Jackson

Spreker

Susan Hoffman

Speelduur

14 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Sophie Jackson geeft de term 'badboy' een nieuwe betekenis in Stuk van jou. Wesley Carter is namelijk geen gewone badboy. Nee, we hebben het hier over een crimineel. Al voor hij meerderjarig was, wist hij hoe een gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar een ding heeft hij nog nooit meegemaakt: verliefdheid.

Dus wanneer Kat Lane Engelse les komt geven in de New Yorkse gevangenis waar hij zit, raakt hij behoorlijk in de war – net als zij. Want hun verboden gevoelens voor elkaar zijn onmogelijk te negeren.

IJzersterk geschreven door Sophie Jackson, die met Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh) een Orange is the New Black-achtig eerste deel van een sensuele en spannende boekenserie heeft geschreven.

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

8 september 2017

ISBN

9789401910958

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 2 min

Bestandsgrootte

965 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sophie Jackson is docent Engels. Ze hield altijd al van schrijven, maar wist nooit zo goed wát ze dan moest schrijven. Daar kwam verandering in toen leerlingen haar overhaalden om Twilight te lezen. Ze vond het geweldig! Sophie begon fanfiction te schrijven en de woorden rolden uit haar vingers. Dat leidde uiteindelijk tot Stuk van jou (Engelse titel: A pound of flesh), het eerste deel van een trilogie over liefde achter de tralies.

Meer auteur Sophie Jackson Bekijk alles

Van jou

Van jou

Sophie Jackson

€ 14,99
Stil van jou -

Stil van jou -

Sophie Jackson

€ 14,99

Meer spreker Susan Hoffman Bekijk alles

Rachels verzet

Rachels verzet

Julie Thomas

€ 14,99
Ontworteld

Ontworteld

Naomi Novik

€ 12,99
Mijn beeld van jou

Mijn beeld van jou

Susan van Eyck

€ 14,99