Luistervoorbeeld

Een tweede kans

Auteur Jennifer L. Armentrout
Spreker Stephanie Julien
Speelduur 9u 32m 41s
€ 14,99

Beschrijving

Er gebeuren vreemde dingen in Sasha’s leven, in ‘Een tweede kans’ van Jennifer L. Armentrout. Ze heeft het gevoel dat iemand haar bespioneert. Ze hoort geregeld geritsel. Ze ontvangt bedreigingen. Ze krijgt een ringvinger in een doosje bezorgd. Alle reden om heel hard weg te rennen, maar ze heeft een nóg grotere reden om te blijven: Cole. In deze heerlijke romantische thriller verweeft Jennifer L. Armentrout een horrorverhaal op subtiele wijze met een liefdesverhaal. The Washington Post verkoos ‘Een tweede kans’ tot een van de vijf beste romantische boeken van 2017!

Details

ImprintZ&K
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 27 maart 2019
ISBN 9789020535440
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 32m 41s
Bestandsgrootte 787 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod