Luistervoorbeeld

Het probleem met voor altijd

Sommige geheimen maken je sprakeloos
Auteur Jennifer L. Armentrout
Spreker Stephanie Julien
Speelduur 11u 44m 8s
€ 14,99

Beschrijving

Mallory heeft zichzelf in haar jeugd aangeleerd zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Dat heeft ertoe geleid dat ze nu bijna helemaal niet meer spreekt. Hoewel haar leven inmiddels veel beter is geworden, wordt ze alsnog geleid door angsten. Toch durft ze het aan om het thuisonderwijs te verruilen voor een echte school. Op haar eerste schooldag loopt ze Rider tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Hij beschermde haar destijds en doet dat nu weer. Maar gaat het met Rider zelf wel zo goed? Jennifer L. Armentrout beschrijf in deze young adult prachtig de ontwikkeling van een jonge vrouw die uit haar schulp kruipt.

Details

ImprintZomer & Keuning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 25 april 2019
ISBN 9789020535457
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 44m 8s
Bestandsgrootte 967 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod