Luistervoorbeeld

Als morgen niet bestaat

Eén moment verandert alles
Auteur Jennifer L. Armentrout
Spreker Stephanie Julien
Speelduur 8u 35m 16s
€ 14,99

Beschrijving

De zeventienjarige Lena is de hoofdpersoon in Als morgen niet bestaat van Jennifer L. Armentrout. Het ene moment heeft zij nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af.

Deze young adult-roman van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout, ook bekend van de Lux-serie, stelt de vraag: kun je ooit weten wanneer je op het punt staat een enorme fout te maken? Als morgen niet bestaat is aangrijpend van begin tot eind.

Details

ImprintZomer & Keuning
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 16 april 2019
ISBN 9789020535464
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 35m 16s
Bestandsgrootte 708 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod