Molenwiek
Molenwiek

Molenwiek

In 'Molenwiek' van Karin de Graaff – het vierde en laatste deel van de Liefdesstreken-serie – vertrekt Lauren met veel tegenzin naar Noord-Holland om te werken op de molen van haar familie, maar de reis ernaartoe zet haar hele leven op z'n kop.

Serie

Auteur

Karin de Graaff

Spreker

Miryanna van Reeden

Speelduur

7 uur 2 min

€ 11,99

Beschrijving

In 'Molenwiek', het vierde deel van de Liefdesstreken-serie van Karin de Graaff, keert Lauren terug naar de polders in Noord-Holland. Haar vader kan vanwege een ongeluk niet werken op de molen waar haar familie al generatieslang draait. Hun relatie is stroef. En er speelt meer. De molen heeft geldproblemen, maar hoe denkt Laurens vader over haar oplossingen? Verder splijt een te ontwikkelen vakantiepark Laurens geboortedorp in tweeën. Projectontwikkelaar Chris probeert dit in goede banen te leiden. Hij blijkt de knappe zakenman te zijn die Lauren eerder ontmoette tijdens het stappen; een avond die voor haar gênant afliep. De aantrekkingskracht tussen hen is er nog steeds, maar kunnen Lauren en Chris de kloof overbruggen in dit vierde deel van de feelgoodserie Liefdesstreken? Lees ook de andere delen van de Liefdesstreken-serie: 'Korenveld', 'Waterspiegel' en 'Zeekant'. 'Karin de Graaff zet een meeslepende streekroman neer, waarin de eigenzinnige molenaarsdochter Lauren merkt dat de komst van projectontwikkelaar Chris een frisse wind door haar leven laat waaien. Ik kreeg spontaan Jenny Colgan-vibes.' - auteur Mienke Fijen

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

3 januari 2024

ISBN

9789020552454

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 2 min

Bestandsgrootte

386 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Voormalig leerkracht Karin de Graaff woont samen met haar man op het platteland van Overijssel. Tijdens hun vele wandelingen in de omgeving doet ze graag inspiratie op voor haar feelgoodromans. Haar verhalen zitten vol onbeantwoorde liefdes, vrolijke misverstanden, subtiel venijn en lekker veel romantiek.

Meer auteur Karin de Graaff Bekijk alles

Zeekant

Zeekant

Karin de Graaff

€ 11,99
Waterspiegel

Waterspiegel

Karin de Graaff

€ 11,99
Korenveld

Korenveld

Karin de Graaff

€ 11,99
Langs de lijn

Langs de lijn

Karin de Graaff

€ 9,95

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Klein huiselijk leed VI

Sylvia Witteman

€ 7,99

Klein huiselijk leed V

Sylvia Witteman

€ 7,99

Klein huiselijk leed IV

Sylvia Witteman

€ 7,99
Voor een glimlach - novelle
€ 6,99