Sporen
Sporen

Sporen

In dit dertiende boek in Patricia Cornwells Kay Scarpetta-serie keert Scarpetta terug naar Virginia om een gruwelijke, uitzonderlijke moord op te lossen.

Serie

Kay Scarpetta deel 13

Auteur

Patricia Cornwell

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

16 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crime-thrillers, betekende Patricia Cornwell’s doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Terwijl Lucy en Benton Wesley de aanval van een stalker op Henri ¬— een collega van Scarpetta ¬— onderzoeken, moet patholoog-anatoom Kay Scarpetta noodgedwongen terugkeren naar het onderzoekscentrum waar ze vijf jaar eerder na dramatische gebeurtenissen moest vertrekken. Haar opvolger, Joel Marcus heeft haar hulp nodig bij een uitzonderlijke lijkschouwing: een veertienjarig meisje is vermoord en tot dusver zijn zeer weinig aanwijzingen naar de moordenaar te vinden. Er zit voor Scarpetta niets anders op dan de onheilspellende aanwijzingen en vreemde details te volgen in de hoop het respect voor de doden te herstellen. Zal Scarpetta in staat zijn de waarheid te ontdekken, ook wanneer die misschien te gruwelijk en zwaar is om te verdragen?

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

24 maart 2022

ISBN

9789021032351

Taal

Nederlands

Speelduur

16 uur 2 min

Bestandsgrootte

881 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Patricia Cornwell was lange tijd een vooraanstaand misdaadverslaggeefster. Haar werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is 's werelds bestverkochte thrillerserie en is onder meer bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.

Meer auteur Patricia Cornwell Bekijk alles

Link

Link

Patricia Cornwell

€ 14,99
Fataal weekend

Fataal weekend

Patricia Cornwell

€ 14,99
Zuurstof

Zuurstof

Patricia Cornwell

€ 14,99
Gewetenloos

Gewetenloos

Patricia Cornwell

€ 14,99

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Ochtendgloren

Ochtendgloren

Corina Bomann

€ 14,99
De fouten van de moeder

De fouten van de moeder

Danielle Steel

€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn
€ 17,50