Zuurstof
Zuurstof

Zuurstof

In Zuurstof, de 21e thriller uit de Kay Scarpetta-serie van Cornwell, gaat Kay Scarpetta met behulp van haar trouwe teamleden op zoek naar een moordenaar die het gemunt heeft op jonge vrouwen.

Serie

Kay Scarpetta deel 21

Auteur

Patricia Cornwell

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

17 uur 14 min

€ 14,99

Beschrijving

Zuurstof is het eenentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crime-thrillers, betekende Patricia Cornwell’s doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Op het sportveld van het MIT wordt een lijk, bedekt met een felgekleurd fluorescerend poederlaagje, gevonden en er is geen enkel spoor van de mogelijke dader te traceren. Tijdens het onderzoek wordt het lijk geïdentificeerd als Gail Shipton, een studente informatica. Maar voor alle andere mogelijke aanwijzingen tasten Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino in het duister: de studente lijkt te zijn verstikt, maar bewijzen hiervoor zijn er allerminst. Een korte tijd geleden zijn in Washington drie jonge vrouwen op dezelfde wijze — bedekt onder een felgekleurde poederlaag — aangetroffen. Kay’s echtgenoot Benton onderzoekt deze moorden. Weet hij er meer van? Zou er een verband bestaan tussen deze moorden? Zouden deze moorden het werk kunnen zijn van één en dezelfde moordenaar?

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

1 maart 2022

ISBN

9789024599875

Taal

Nederlands

Speelduur

17 uur 14 min

Bestandsgrootte

947 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Patricia Cornwell was lange tijd een vooraanstaand misdaadverslaggeefster. Haar werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is 's werelds bestverkochte thrillerserie en is onder meer bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.

Meer auteur Patricia Cornwell Bekijk alles

Link

Link

Patricia Cornwell

€ 14,99
Fataal weekend

Fataal weekend

Patricia Cornwell

€ 14,99
Sporen

Sporen

Patricia Cornwell

€ 14,99
Gewetenloos

Gewetenloos

Patricia Cornwell

€ 14,99

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Ochtendgloren

Ochtendgloren

Corina Bomann

€ 14,99
De fouten van de moeder

De fouten van de moeder

Danielle Steel

€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn
€ 17,50