Gewetenloos
Gewetenloos

Gewetenloos

23 Kay Scarpetta

In Gewetenloos, de 22e thriller uit de Kay Scarpetta-serie, moet patholoog-anatoom Scarpetta een enorm gecompliceerd complot ontrafelen.

Serie

Kay Scarpetta deel 23

Auteur

Patricia Cornwell

Spreker

Hymke de Vries

Speelduur

15 uur 12 min

€ 14,99

Beschrijving

Gewetenloos is het drieëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crime-thrillers, betekende Patricia Cornwell’s doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Wanneer Kay Scarpetta een vreemde dood onderzoekt in een historisch gebouw in Cambridge, ontvangt ze een bericht van een anonieme afzender. Het bericht bevat een link naar een video, die onmiddellijk begint af te spelen wanneer het bericht wordt geopend. Het filmpje is een bewakingsvideo van Lucy, van meer dan twintig jaar geleden. Een verontrustend gevoel besluipt Scarpetta. Wanneer Kay de zaak dieper onderzoekt en er meerdere filmpjes blijven opduiken, ontdekt de patholoog-anatoom beangstigende feiten over haar nicht Lucy, van wie ze houdt als een dochter. Het onderzoek en de filmpjes raken Scarpetta heel diep, waardoor ze helemaal in de war raakt. Zal ze zich op tijd kunnen herpakken en zal ze erin slagen de integriteit en de onschuld van haar nicht Lucy en haar eigen waardigheid te redden?

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

26 november 2021

ISBN

9789024597789

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 12 min

Bestandsgrootte

835 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Patricia Cornwell was lange tijd een vooraanstaand misdaadverslaggeefster. Haar werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is 's werelds bestverkochte thrillerserie en is onder meer bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.

Meer auteur Patricia Cornwell Bekijk alles

Link

Link

Patricia Cornwell

€ 14,99
Fataal weekend

Fataal weekend

Patricia Cornwell

€ 14,99
Sporen

Sporen

Patricia Cornwell

€ 14,99
Zuurstof

Zuurstof

Patricia Cornwell

€ 14,99

Meer spreker Hymke de Vries Bekijk alles

Woeste Hoogten

Woeste Hoogten

Emily Brontë

€ 9,99
Aanbieding Je bent aan de beurt

Je bent aan de beurt

Loes den Hollander

€ 11,99 € 6,00
€ 12,99

De stille weduwe

Sara Blædel

€ 12,99