Fort Swartfuyr
Fort Swartfuyr

Fort Swartfuyr

Volg de onttroonde koning Guyime in dit vierde deel op zijn zoektocht naar de Zeven Zwaarden in de vertrouwde Noordelijke Landen. Het rijk waar hij ooit koning was… het rijk dat hij ook verwoestte.

Serie

Auteur

Anthony Ryan

Spreker

Ronald Top

Speelduur

4 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

Anthony Ryan is terug met het vierde deel van De Zeven Zwaarden-serie, waarin Guyime zijn zoektocht naar de Zeven Zwaarden voortzet. Geleid door magie reizen Guyime en zijn metgezellen naar de spookachtige ruïnes van Fort Swartfuyr, een kasteel dat volgens de legenden niet kan worden bezet. Maar er staat hun een veel dodelijkere dreiging te wachten dan alleen geesten. Een eeuwenoud kwaad is opgeroepen, en om het te verslaan moet Guyime misschien wel het monster worden dat hij vroeger was – de Verwoester, herboren. Fort Swartfuyr zet het epische avontuur van de Zeven Zwaarden voort en is een boeiend verhaal over sluipende dreiging en bloedstollende actie van de New York Times-bestsellerauteur van de In de schaduw van de Raaf- en Draconis Memoria-trilogieën. ‘Net als in eerdere delen onderscheiden Ryans atmosferische proza en de genuanceerde karakterisering zich van andere fantasyseries. Het is weer een winnaar.’ Publishers Weekly ‘Anthony Ryan is een meester in je aandacht grijpen en het met gedetailleerde actiescenes vasthouden.’ Fantasywereld.nl

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff Fantasy

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

25 april 2023

ISBN

9789021038469

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 46 min

Bestandsgrootte

262 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Anthony Ryan (1970) werd geboren in Schotland, maar bracht het grootste deel van zijn leven door in Londen. Na een korte tijd als ambtenaar te hebben gewerkt, besloot hij schrijver te worden, en met ongekend succes: De Schaduw van de Raaf, self-published als e-book, werd een eclatante internetbestseller. Als gevolg daarvan werden de vertaalrechten binnen zes weken aan tien landen verkocht. Draconis Memoria is zijn tweede succesvolle boekenreeks.

Meer auteur Anthony Ryan Bekijk alles

Stad der Liederen

Stad der Liederen

Anthony Ryan

€ 14,99
De Krakentand

De Krakentand

Anthony Ryan

€ 14,99
Een Pelgrimstocht van Zwaarden
€ 12,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Verbinding verbroken

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99
Hoe lees je een boom

Hoe lees je een boom

Tristan Gooley

€ 15,99
Het geheim van Bols

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99