De Krakentand
De Krakentand

De Krakentand

In het tweede deel van Anthony Ryans De Zeven Zwaarden-serie zet de onttroonde koning Guyime, ooit bekend als Pelgrim, zijn zoektocht naar de legendarische Zeven Zwaarden voort.

Serie

Auteur

Anthony Ryan

Spreker

Ronald Top

Speelduur

3 uur 52 min

€ 14,99

Beschrijving

In De Krakentand, het tweede deel in De Zeven Zwaarden-serie van Anthony Ryan, vervolgt Guyime zijn zoektocht naar de Zeven Zwaarden. Zijn volgende doel: het mythische zwaard ‘de Krakentand’. Geleid door de magie reist Guyime naar Cathula, in het midden van de Eerste Zee, om dit zwaard op te sporen. Geholpen door drie compagnons – de beestenbezweerder Zoeker, een machtige tovenares, en een geleerde slaaf – bereikt Guyime een van de gevaarlijkste uithoeken van de wereld om zijn missie te voltooien. Zijn schat is echter moeilijk te bereiken – eeuwenoude magie, vervloekte geesten en dodelijke vallen staan hem in de weg. Samen met zijn metgezellen zal hij een ultieme beproeving moeten doorstaan, eentje uit zijn ergste nachtmerries… ‘Op meesterlijke wijze combineert Ryan de meest levendige personages met een gedetailleerde en overtuigende fantasy-setting.’ Publishers Weekly, starred review

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff Fantasy

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

31 augustus 2021

ISBN

9789024596331

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 52 min

Bestandsgrootte

213 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anthony Ryan (1970) werd geboren in Schotland, maar bracht het grootste deel van zijn leven door in Londen. Na een korte tijd als ambtenaar te hebben gewerkt, besloot hij schrijver te worden, en met ongekend succes: De Schaduw van de Raaf, self-published als e-book, werd een eclatante internetbestseller. Als gevolg daarvan werden de vertaalrechten binnen zes weken aan tien landen verkocht. Draconis Memoria is zijn tweede succesvolle boekenreeks.

Meer auteur Anthony Ryan Bekijk alles

Fort Swartfuyr

Fort Swartfuyr

Anthony Ryan

€ 14,99
Stad der Liederen

Stad der Liederen

Anthony Ryan

€ 14,99
Een Pelgrimstocht van Zwaarden
€ 12,99

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Gekke Jantje

Gekke Jantje

Jan van der Winden

€ 12,95