De Herrezen Draak
De Herrezen Draak

De Herrezen Draak

Nadat Rhand Altor opgestaan is als de Herrezen Draak, staat hij in dit derde deel in Robert Jordans Het Rad des Tijds-cyclus voor een belangrijke taak: hij moet zijn krachten leren te beheersen.

Serie

Auteur

Robert Jordan

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

26 uur 57 min

€ 14,99

Beschrijving

De Herrezen Draak is het derde boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds, een epos van maar liefst 15 boeken waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden. Prime Video baseerde er The Wheel of Time-tv-serie op. Eindelijk is hij dan opgestaan, de voorspelde leider die de wereld zal redden en tegelijk zal verwoesten, de man die in zijn waanzin alles en iedereen zal meeslepen, die iedereen zal ombrengen die hem nastaat. Rhand Altor kan zijn roeping niet langer ontkennen, maar hij kan zijn gaven niet beheersen en – goede raad is duur – hij heeft er geen flauw benul van hoe hij de Duistere moet verslaan. Veel zal duidelijk worden in het Hart van de Steen, een knoop in het patroon van de eeuw, een nest voor de herrezen draak. ‘Ambitieus en aangrijpend op vele niveaus.’ Boston Globe

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff Fantasy

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

7 maart 2023

ISBN

9789021038841

Taal

Nederlands

Speelduur

26 uur 57 min

Bestandsgrootte

2221 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Robert Jordan (pseudoniem voor James Oliver Rigney) werd in 1948 geboren in Charleston, South Carolina. Na zijn tijd in Vietnam haalde Jordan een graad in natuurkunde aan het Military College in South Carolina. Vervolgens ging hij bij de Amerikaanse marine aan de slag als 'nuclear engineer'. Toen hij gewond raakte en in het ziekenhuis terecht kwam, kon hij eindelijk weer veel lezen. Toen hij alles wat hem interessant leek had gelezen, begon hij zelf te schrijven, met Het Rad des Tijds als gevolg. Hij overleed in 2007.

Meer auteur Robert Jordan Bekijk alles

De Grote Jacht

De Grote Jacht

Robert Jordan

€ 14,99
Het Oog van de Wereld

Het Oog van de Wereld

Robert Jordan

€ 14,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
Ziel van as en bloed 2

Ziel van as en bloed 2

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99
Dubbelspoor

Dubbelspoor

Jac. Toes

€ 14,99
Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99