Het Oog van de Wereld
Het Oog van de Wereld

Het Oog van de Wereld

Het eerste deel van Robert Jordans Het Rad des Tijds. Nu te zien op Prime Video als The Wheel of Time, met Rosamund Pike en de Nederlander Josha Stradowski in de hoofdrollen.

Serie

Auteur

Robert Jordan

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

35 uur 7 min

€ 14,99

Beschrijving

Het Oog van de Wereld is het eerste boek van Robert Jordans klassieke fantasycyclus Het Rad des Tijds – nu met compleet nieuwe proloog Raven. Met dit epos van maar liefst 15 boeken wist Jordans wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich te binden. Prime Video baseerde er The Wheel of Time-tv-serie op. In het ooit zo vredige Emondsveld breken roerige tijden aan. Verre geruchten van grote gebeurtenissen in de buitenwereld werpen hun donkere schaduw over het dorpje. En daar blijft het niet bij. De komst van vreemdelingen brengt grote veranderingen mee – veranderingen die onomkeerbaar zijn en die het leven van alle betrokkenen voorgoed overhoop zullen halen. Er moet iets gebeuren, zoveel is duidelijk. Vijf jonge Emondsvelders vertrekken van huis en haard om de veranderingen te stoppen. Maar dan worden ze het middelpunt van een vernietigende reeks gebeurtenissen die de wereld in heftige beroering zal brengen… ‘Het Oog van de Wereld was een keerpunt in mijn leven. Ik las, ik genoot. En toen ging ik mijn eigen grote fantasyboeken schrijven.’ Robin Hobb, auteur van De Boeken van de Zieners

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff Fantasy

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

19 november 2021

ISBN

9789024599219

Taal

Nederlands

Speelduur

35 uur 7 min

Bestandsgrootte

2893 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Robert Jordan (pseudoniem voor James Oliver Rigney) werd in 1948 geboren in Charleston, South Carolina. Na zijn tijd in Vietnam haalde Jordan een graad in natuurkunde aan het Military College in South Carolina. Vervolgens ging hij bij de Amerikaanse marine aan de slag als 'nuclear engineer'. Toen hij gewond raakte en in het ziekenhuis terecht kwam, kon hij eindelijk weer veel lezen. Toen hij alles wat hem interessant leek had gelezen, begon hij zelf te schrijven, met Het Rad des Tijds als gevolg. Hij overleed in 2007.

Meer auteur Robert Jordan Bekijk alles

De Herrezen Draak

De Herrezen Draak

Robert Jordan

€ 14,99
De Grote Jacht

De Grote Jacht

Robert Jordan

€ 14,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
€ 14,99
Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99
Ziel van as en bloed 2

Ziel van as en bloed 2

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99