Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)
Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)

Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)

Een zomerse, sfeervolle slow-burn over jezelf vinden, je dromen volgen en de sprong wagen – in Rome, de stad van de liefde.

Auteur

Vivian van Leeuwen

Spreker

Eva Damen

Speelduur

2 uur 43 min

€ 4,99

Beschrijving

Carlijn heeft haar hele leven alles volgens de regels en binnen de lijntjes gedaan. Als kind wist ze al hoe ze de rest van haar leven wilde uitstippelen en daar is ze nooit van afgeweken… Totdat ze op een cruciaal moment een enorme paniekaanval krijgt en het roer omgooit. Ze boekt een ticket naar Rome om uit te zoeken wat ze dan wél wil. Als ze op haar eerste dag in de stad Luca tegenkomt, een Instagram-fotograaf die aanbiedt haar gids te zijn, vindt ze dat helemaal niet gek klinken: als je dan toch in Rome bent, dan kun je het maar beter goed doen… en veel beter dan een knappe, spontane Romein wordt het niet, toch? Waar Carlijn alleen niet op had gerekend, is dat ze meer tijd met elkaar doorbrengen dan verwacht. En dat ze voor meer dan alleen de charme van de stad zou kunnen vallen…

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

26 mei 2023

ISBN

9789021042091

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 43 min

Bestandsgrootte

225 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Vivian van Leeuwen schrijft al sinds haar achtste alles wat los en vast zit. Na een periode fanficties en overambitieuze historische verhalen schrijven stapte ze in haar studententijd over op blogs, recensies en opinieartikelen. Sinds 2020 is ze weer volop bezig met het schrijven van fictie in diverse genres, van feelgood tot fantasy. Ze heeft in verschillende verhalenbundels gestaan, waaronder het in eigen beheer uitgegeven Zomerdromen en de young adult-sciencefictionbundel Nieuwe Horizon. In 2022 verscheen haar eerste soloproject: de kerstnovelle Kerstfilms & koukleumen. Daarnaast schrijft ze poëzie en spokenwordteksten. In 2020 studeerde ze af van de lerarenopleiding Nederlands en sindsdien werkt ze als redacteur. In 2023 publiceerde ze bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff haar novelle Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou).

Meer auteur Vivian van Leeuwen Bekijk alles

Wintermagie

Wintermagie

Jen Minkman, Cathinca van Sprundel

€ 12,99
Nieuwe horizon

Nieuwe horizon

Cassandra Sterling, Ilse van der Hout

€ 12,99

Meer spreker Eva Damen Bekijk alles

Hemel zonder engelen

Hemel zonder engelen

Virginia Andrews

€ 12,99

Een fatale val

Matthew Costello, Neil Richards

€ 5,99
De droom van een engel

De droom van een engel

Virginia Andrews

€ 12,99
Een engel voor het paradijs

Een engel voor het paradijs

Virginia Andrews

€ 12,99