Tussen de regels
Tussen de regels

Tussen de regels

De zomervakantie brengt nieuwe passie en nieuwe uitdagingen voor de docenten en leerlingen van Downey House, de Engelse kostschool aan zee.

Serie

Auteur

Jenny Colgan

Spreker

Melissa Drost

Speelduur

8 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

Tussen de regels is het tweede deel van een driedelige serie van Jenny Colgan, over een Engelse kostschool aan zee. Maggie’s eerste jaar als lerares bij Downey House was een verrassend succes. Nadat ze de overstap maakte van een school in de binnenstad van Glasgow, heeft ze het rustigere tempo van het meisjesinternaat aan zee leren waarderen. Nu ze ook verloofd is met haar oude vriend, de lieve en vaste Stan, moet Maggie gewoon ophouden met aan David McDonald te denken, haar collega op de jongensschool verderop. Zal dat haar lukken? Zelfs als Maggie binnen de lijntjes probeert te blijven, worden overal om haar heen regels overtreden. Maggie's baas, directrice Veronica Deveral, heeft meer te verliezen dan wie dan ook. Wanneer Daniel Stapleton bij de faculteit komt, wordt Veronica gedwongen een schandalig geheim onder ogen te zien waarvan ze dacht dat ze het voor altijd had begraven. Hoelang zal ze haar verleden geheim kunnen houden? Na een zomervakantie samen in Spanje zijn Fliss en Alice dikke vrienden. Maar het nieuws dat Will, de geheime crush van Fliss, nu naar de jongensschool gaat, veroorzaakt wrijving wanneer Will meer geïnteresseerd lijkt in Alice dan in Fliss…

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

26 juli 2023

ISBN

9789021042275

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 46 min

Bestandsgrootte

482 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

De Engelse bestsellerauteur Jenny Colgan is geboren in Schotland en heeft in Engeland, Nederland, de VS en Frankrijk gewoond. Maar nu woont ze ten noorden van Edinburgh op de regenachtigste plek ter wereld, samen met haar man, drie kinderen en haar hond. Ze brak door in Nederland en Vlaanderen met haar vijfdelige Café Zon en Zee-serie en haar driedelige Happy ever after-serie. Ze verovert met elk nieuw boek en met haar geestige feelgoodstijl weer meer lezersharten. In 2023 startte opnieuw een nieuwe serie: Summer Skies.

Meer auteur Jenny Colgan Bekijk alles

€ 14,99
Lessen in de liefde

Lessen in de liefde

Jenny Colgan

€ 14,99
Aanbieding Boven de wolken

Boven de wolken

Jenny Colgan

€ 14,99 € 7,49
Op eigen benen

Op eigen benen

Jenny Colgan

€ 14,99

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

De Weyward-vrouwen

Emilia Hart

€ 14,99

Lente in Blueberry Bay

Holly Martin

€ 12,99
In haar voetsporen

In haar voetsporen

Anna E. Wahlgren

€ 14,99
Kokoro

Kokoro

Beth Kempton

€ 13,99