Buitenwacht
Buitenwacht

Buitenwacht

In de zesde Jack Reacher-thriller van Lee Child helpt Jack Reacher de Amerikaanse Secret Service de vicepresident te beschermen, wanneer diens leven ernstig wordt bedreigd.

Serie

Jack Reacher deel 6

Auteur

Lee Child

Spreker

Jeroen Kramer

Speelduur

15 uur 21 min

€ 14,99

Beschrijving

In Buitenwacht, de zesde Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, wordt Jack Reachers hulp ingeschakeld om de vicepresident van Amerika te beschermen. Diens leven wordt ernstig bedreigd, maar het is onbekend door wie. Jack Reacher past totaal niet in de Secret Service. Zijn eigengereidheid, ruwe charme en ongrijpbaarheid brengen collega’s en tegenstanders tot razernij. Desondanks hij boekt een onnavolgbaar resultaat. Lee Child is winnaar van de prestigieuze Diamond Dagger Award 2013. In 2017 werd hij gekroond tot ThrillerMaster door de International Thriller Writers. Zijn Jack Reacher-serie, gepubliceerd in 47 talen, is met ruim honderd miljoen verkochte exemplaren volgens Forbes Magazine het sterkste boekenmerk ter wereld. ‘In feite doet hij precies waar iedereen wel eens van droomt.’ Auteur Lee Child over zijn held Jack Reacher

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

7 juli 2023

ISBN

9789021044163

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 21 min

Bestandsgrootte

1266 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lee Child (1954) heeft 22 Jack Reacher-thrillers op zijn naam staan en twee ervan zijn met groot succes verfilmd. In 2013 kreeg Child voor zijn gehele oeuvre de Diamond Dagger Award, uitgereikt door de leden van de Crime Writers’ Association. Hij is genomineerd voor de titel ThrillerMaster, die hoort bij de International Thriller Writers Lifetime Achievement Award 2017.

Meer auteur Lee Child Bekijk alles

Geen paniek

Lee Child

€ 14,99

In de val

Lee Child, Andrew Child

€ 14,99
Schoon goud

Schoon goud

Karin Slaughter, Lee Child

€ 6,99
Het geheim

Het geheim

Lee Child, Andrew Child

€ 14,99

Meer spreker Jeroen Kramer Bekijk alles

De vrije man

De vrije man

Jac. Toes

€ 12,99
€ 8,99
€ 9,99
De violist van Birkenau
5.0

De violist van Birkenau

Mike van Hoecke

€ 7,99