Spervuur
Spervuur

Spervuur

Wanneer Reacher in deze zevende Jack Reacher-thriller van Lee Child de jonge Richard Beck redt van een brute kidnap, raakt hij verstrengeld in een veel grotere criminele zaak.

Serie

Jack Reacher deel 7

Auteur

Lee Child

Spreker

Jeroen Kramer

Speelduur

15 uur 30 min

€ 14,99

Beschrijving

Als Reacher in Spervuur, de zevende Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child, getuige is van een brute kidnap in Boston, neemt hij het recht in eigen hand. Hij redt een doodsbange jonge man, Richard Beck. Het loopt uit op een fatale schietpartij. Richards vader lijkt niet zuiver op de graat te zijn. Mogelijk een drugsbaron. Jack Reacher gaat onder valse vlag uitzoeken wat er op het landgoed van de Becks aan de hand is. Heeft Quinn er iets mee te maken? Die schoft is toch allang dood? Lee Child is winnaar van de prestigieuze Diamond Dagger Award 2013. In 2017 werd hij gekroond tot ThrillerMaster door de International Thriller Writers. Zijn Jack Reacher-serie, gepubliceerd in 47 talen, is met ruim honderd miljoen verkochte exemplaren volgens Forbes Magazine het sterkste boekenmerk ter wereld. ‘Een uitgekiende mix van seks, spionage, spanning en non-stop actie.’ Washington Post

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

29 juli 2023

ISBN

9789021044170

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 30 min

Bestandsgrootte

1278 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lee Child (1954) heeft 22 Jack Reacher-thrillers op zijn naam staan en twee ervan zijn met groot succes verfilmd. In 2013 kreeg Child voor zijn gehele oeuvre de Diamond Dagger Award, uitgereikt door de leden van de Crime Writers’ Association. Hij is genomineerd voor de titel ThrillerMaster, die hoort bij de International Thriller Writers Lifetime Achievement Award 2017.

Meer auteur Lee Child Bekijk alles

Geen paniek

Lee Child

€ 14,99

In de val

Lee Child, Andrew Child

€ 14,99
Schoon goud

Schoon goud

Karin Slaughter, Lee Child

€ 6,99
Het geheim

Het geheim

Lee Child, Andrew Child

€ 14,99

Meer spreker Jeroen Kramer Bekijk alles

De vrije man

De vrije man

Jac. Toes

€ 12,99
€ 8,99
€ 9,99
De violist van Birkenau
5.0

De violist van Birkenau

Mike van Hoecke

€ 7,99