Alles wat ik aan je liefhad
Alles wat ik aan je liefhad
Nog geen fragment

Alles wat ik aan je liefhad

Wij zijn een oxymoron

Jamie en Hazel lijken elkaar volledig te zijn verloren. Kunnen ze elkaar weer terugvinden? Oxymoron is een serie die je niet meer loslaat.

Serie

Oxymoron deel 3

Auteur

Tamara Postma

Sprekers

Naomi Grant, Thijs Miedema

€ 14,99

Beschrijving

Alles wat ik aan je liefhad is het derde deel in de romantische serie Oxymoron van auteur Tamara Postma.

Zij en ik. Wij zijn een oxymoron. Twee begrippen die op het eerste gezicht niet samen lijken te gaan, maar elkaar versterken als ze gecombineerd worden. Twee mensen die niet meer van elkaar kunnen verschillen. We zijn zo anders dat we op geen enkele manier bij elkaar passen. Maar als we samen zijn… écht samen, dan versterken we elkaar en vallen de verschillen weg.

Hoe vaak moet je alles kwijtraken, voor je écht gelukkig kunt worden? Jamie dacht de juiste keuze te maken toen hij voor de liefde ging, maar als hij terugkeert naar Nederland raakt hij alles kwijt. Hij stort zichzelf in de afgrond, sluit iedereen buiten en doet niets anders dan zwelgen in zelfmedelijden. Wanneer zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt, krijgt hij ineens hulp uit onverwachte hoek.

Als Hazel terugkomt uit Parijs, wordt ze meteen van haar roze wolk af gegooid. Ze krijgt schokkende informatie over haar verleden en krijgt geen kans om dat te verwerken, omdat de volgende nachtmerrie zich al aandient. Ze stort zich volledig op het helpen van anderen en lijkt te vergeten wie ze ooit was en wat haar zo gelukkig maakte.

Weet Hazel uit haar diepe dal te kruipen? Zal Jamie ooit leren wat belangrijk is in het leven? En vinden Jamie en Hazel elkaar weer terug, of zijn hun verschillen te groot?

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

1 oktober 2024

ISBN

9789021045160

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Tamara Postma schrijft romantische verhalen, houdt van lego en woont met haar man, vier kinderen én twee fluffy katten in een dorpje in Groningen. In eigen beheer gaf ze o.a. de Seizoenen-reeks en de Nina-reeks uit, die enorm populair zijn. Oxymoron is haar nieuwste serie en verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Alles wat ik aan je liefhad is het derde deel.

Meer auteur Tamara Postma Bekijk alles

€ 14,99
€ 14,99
Voordat je me kende

Voordat je me kende

Tamara Postma

€ 14,99
Liefs van Nina

Liefs van Nina

Tamara Postma

€ 9,95

Meer spreker Naomi Grant Bekijk alles

Voor ik je laat gaan

Voor ik je laat gaan

Kennedy Ryan

€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
Onzinkbaar

Onzinkbaar

Jenni L. Walsh

€ 15,99

Meer spreker Thijs Miedema Bekijk alles

€ 14,99
€ 14,99

Minderman

Jesse Beentjes

€ 13,99
Als ik jou was

Als ik jou was

Marijke Vos

€ 14,99