Luistervoorbeeld

Ready Player One

Auteur Ernest Cline
Spreker Maarten Smeele
Speelduur 14u 11m 46s
€ 14,99

Beschrijving

We schrijven 2044. Sinds de Grote Recessie leeft een aanzienlijk deel van de wereldbevolking in schrijnende armoede. Als James Halliday kinderloos sterft, laat hij de hongerende mensheid een fantastisch spel na: OASIS, een onlinegame die door miljarden spelers tegelijk gespeeld kan worden. Kort na zijn dood blijkt dat hij drie sleutels in het spel verstopt heeft, die leiden naar een kluis waarin de rest van zijn erfenis ligt opgeborgen. Wie de sleutels vindt, wordt in één klap multimiljonair.

De jacht op de sleutels voert honderdduizenden nerds, geeks en gamers terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw, de tijd waarin Halliday opgroeide. In de popcultuur van the eighties gaan ze op zoek naar aanwijzingen – en naar geluk. (vertaald door Ralph van der Aa).

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 28 maart 2018
ISBN 9789021409825
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 11m 46s
Bestandsgrootte 780 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Helemaal geweldig. Van de eerste tot en met de laatste bladzijde houdt dit boek je gegarandeerd in z’n greep! Je voelt als lezer dat Ernest Cline passie heeft voor games en films.’' - Chicklit.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ernest Cline

Ernest Cline (1972) werkte in winkels en restaurants voor hij van zijn hobby’s (computertechnologie en popmuziek) zijn werk kon maken. Tegenwoordig is hij fulltime schrijver. Clines debuut Ready Player One verschijnt wereldwijd en de filmrechten zijn verkocht aan Warner Bros.

Toon aanbod