Ready Player One
Ready Player One

Ready Player One

Ondanks dat 'Ready player one' vooral een spannende sf-thriller is over de nabije toekomst, is dit boek echt een ode aan de jaren 80. Eind maart 2018 te zien als film onder regie van Spielberg!

Serie

Auteur

Ernest Cline

Spreker

Maarten Smeele

Speelduur

14 uur 11 min

€ 12,99

Beschrijving

We schrijven 2044. Sinds de Grote Recessie leeft een aanzienlijk deel van de wereldbevolking in schrijnende armoede. Als James Halliday kinderloos sterft, laat hij de hongerende mensheid een fantastisch spel na: OASIS, een onlinegame die door miljarden spelers tegelijk gespeeld kan worden. Kort na zijn dood blijkt dat hij drie sleutels in het spel verstopt heeft, die leiden naar een kluis waarin de rest van zijn erfenis ligt opgeborgen. Wie de sleutels vindt, wordt in één klap multimiljonair.

De jacht op de sleutels voert honderdduizenden nerds, geeks en gamers terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw, de tijd waarin Halliday opgroeide. In de popcultuur van the eighties gaan ze op zoek naar aanwijzingen – en naar geluk. (vertaald door Ralph van der Aa).

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

28 maart 2018

ISBN

9789021409825

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 11 min

Bestandsgrootte

780 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ernest Cline (1972) werkte in winkels en restaurants voor hij van zijn hobby’s (computertechnologie en popmuziek) zijn werk kon maken. Tegenwoordig is hij fulltime schrijver. Clines debuut Ready Player One verschijnt wereldwijd en de filmrechten zijn verkocht aan Warner Bros.

Meer auteur Ernest Cline Bekijk alles

Ready Player Two

Ready Player Two

Ernest Cline

€ 13,99

Meer spreker Maarten Smeele Bekijk alles

De furie

De furie

Alex Michaelides

€ 15,99
Moordgids voor lieve meisjes
€ 11,99
Mr. One

Mr. One

Jens Lapidus

€ 15,99
Het (niet zo) orthodoxe leven van Hoodie Rosen
€ 14,99