Vinexvrouwen
Vinexvrouwen

Vinexvrouwen

Het leven in een vinexwijk verloopt niet altijd soepel. Naima El Bazaz beschrijft het wel en wee van haar Marokkaanse gezin in deze typisch Nederlandse nieuwbouwwijk.

Auteur

Naima El Bezaz

Spreker

Julika Marijn

Speelduur

4 uur 2 min

€ 9,99

Beschrijving

Het leven in een vinexwijk verloopt niet altijd soepel. Daar weet Naima El Bezaz, die zelf al bijna tien jaar in zo'n buurt woont, alles van. In Vinexvrouwen beschrijft ze het wel en wee van haar gezin in deze typisch Nederlandse nieuwbouwwijk.

Als Marokkaanse kijkt El Bezaz met een frisse blik naar de Hollandse gewoontes, al speelt er nog iets anders mee: de vinexwijk wordt bevolkt door heel wat meer nationaliteiten. Terwijl haar dochter op school christelijke liedjes leert, verbaast El Bezaz zich over de Nederlanders. Ze snapt eigenlijk niets van hen. Hoog tijd dat zij eens een inburgeringscursus volgen!

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

28 februari 2018

ISBN

9789021412627

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 2 min

Bestandsgrootte

127 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Naima El Bezaz (1974), geboren in Marocco, is schrijfster. Haar fascinatie voor taal en schrijven is altijd groot geweest. Na de middelbare school gaat ze studeren, maar het schrijverschap lonkt. Tijdens een lezing komt ze in aanraking met schrijfster Yvonne Kroonenberg die haar introduceert bij Uitgeverij Contact. Daar debuteerde ze op haar eenentwintigste met de succesvolle roman De weg naar het noorden.

Daarna publiceerde ze Minnares van de duivel en de roman De verstotene. In haar in 2008 verschenen roman Het gelukssyndroom verwerkte El Bezaz de gevolgen van een burn-out en haar gevecht om uit een depressie te komen. In november 2010 verscheen haar roman Vinexvrouwen bij uitgeverij Querido.

Meer spreker Julika Marijn Bekijk alles

Happy Life 365

Happy Life 365

Kelly Weekers

€ 12,99
Gesprekken over de liefde
€ 14,99
Happi.kids

Happi.kids

Happinez

€ 15,99
Hoe word je een succesvol schrijver?
€ 3,99