Luistervoorbeeld

Terug naar Cliffrock Castle

Belevenissen op een Schots kasteel
SerieCliffrock Castle deel 2
Auteur Josephine Rombouts
Spreker Josephine Rombouts
Speelduur 9u 37m 25s
€ 13,99

Beschrijving

"Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller Cliffrock Castle

Promotie krijgen betekent niet altijd dat je leven er makkelijker op wordt... Dat leert de Nederlandse Josephine Rombouts als ze op het Schotse kasteel waar ze werkt opklimt van huishoudster tot manager. Niemand op het landgoed, zijzelf nog het minst, heeft enig idee wat deze verrassende functieverandering inhoudt. In het web van verwachtingen, aannames en afgunst binnen op scherp staande sociale verhoudingen probeert Rombouts het leven dat ze voor haar gezin heeft opgebouwd veilig te stellen.
Tegen het onwaarschijnlijk mooie decor van de Schotse westkust, en de nog onwaarschijnlijker wereld van de Britse aristocratie, tekent Rombouts het verhaal op van absolute feodale macht, jagers die antiek verhuizen, een teckel die je carrière kan breken en een kasteel waar roze verf wordt bezorgd. De vraag is: voor binnen of voor buiten?

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 21 oktober 2019
ISBN 9789021421094
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 37m 25s
Bestandsgrootte 529 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Josephine Rombouts

Josephine Rombouts (1971) studeerde kunstgeschiedenis en Nederlands en gaf taaltrainingen aan expats, dansers en musici. Ze woonde vijf jaar met haar gezin in de Schotse Hooglanden, waar ze achtereenvolgens huishoudster, personal assistant en manager was op een kasteel.

Toon aanbod